Dwie ostatnie rzeczy jestem w stanie sam ocenić, pytanie do właścicieli ile jest prawdy w dwóch pierwszych kwestiach.
Wszystko zależy do czego się porównuje. Patrząc na Omegę vlogera, gdzie widać, że koła ledwo mieszczą się w nadkolach, zakładam, że lubi twarde i niskie zawieszenia. Poza tym jako vloger "przejeździł" zapewne kilkadziesiąt raqzy więcej samochodów niż np. ja.
Jeżdżę codziennie samochodami od 1983 roku. Był Maluch, było punto, były dwie Almery, była Primera i ostanio była Camry V6. Jak widać ostatnio głównie japończyki, bo cenię przede wszystkim BEZAWARYJNOŚĆ.
NP. Camry V6 przez wielu była oceniana jako łajba i typowy dupowóz nie nadający się do jazdy poza autostradami.
Ja mam inną opinię. Na autostradzie też było głośno (bo to Toyota

), w mieście (jak miałem ochotę) zostawiałem daleko z tyłu na światłach wszystkie wynalazki (raz musiałem odpuścić przy jakimś RSie), czyli do jakiegoś tam "sportu" też się nadawała.
To mój pierwszy SUV i nie mam żadnego porównania.
Jak dla mnie wcale nie jest łajbowaty i miękki, wcale się mocno nie przechyla.
Dźwięk przy przyśpieszaniu ? Kompletnie nie rozumiem w czym jest problem.
To SUV i nie ma co porównywać z sedanem, hatchbackiem czy kombi w kwestaich aerodynamiki i masy. Będzie głośniej. Zapewne ciszej będzie w klasie premium.
99% czasu jeżdżę po mieście, dla mnie okazjonalna jazda autostradowa/ekspresowa nie stanowi wielkiego problemu.
To są wszystko subiektywne rzeczy i jeden będzie odczuwał to inaczej od drugiego.
Ok, a możesz opisać całą procedurę uruchomienia Co robisz krok po kroku? Mam Note 9 i Androida Pie (9.0). Podłączam kabel USB i na tablecie w Aplikacjach uruchamiam CarMode i tam jest Sygic. Robisz to tak samo? Czy jakoś inaczej?
odpowiem wieczorem OK ? Nie kojarzę żadnego CarMode w Aplikacjach ....
Poza tym ponawiam gotowość spotkania się gdzies na mieście i ogarnięcia tematu organoleptycznie.