Hej.
Mialem jazde probna ok 3h. Zrobilem ok 180km.
+ silnik, moc, naped, spalanie.... jak ktos jezdzi hybrydami to bedzie mega zadowolony! Czuc po stopa moc. Jak komus przeszkadza cvt to coz... trudno. Dla mnie wygoda i responsywnosc tej skrzyni odpowiada lepiej niz jakakolwiek inna.
- system kontroli pasa... Masakra! widac ze system nie jest dokladny gdyz nawet podjechanie blizej srodka powoduje pikanie i sciaga na prawo. Ja wylaczylem to po 30 km. Nie dalem rady z tym jechac... Dla porownania jechalem subaru z systemem eyesight... Ten system przy tym co ma Toyota to kosmos.
- Glosno!!!! powyzej 110 wokol lusterek bocznych slychac szum. Jest za glosno zdecydowanie... Cos takiego powinno miec mniejsce przy 130-140.
- mala responsywnosc ukladu kierowniczego... W porownaniu do Subaru ktorym jechalem chwile przed RAV kierowanie ravka to porazka. Samochod mocno sie buja przy gwaltotowniejszych ruchach kierownica.
- ekran... wydaje sie mega plastikowy malo tego jest za duzy.. wyglada jak telewizor i na dodatek skierowany jest prostopadle i jest na srodku... wiec dziwnie sie na to patrzy. Jak w kinie w pierwszych rzedach z boku

- brak android auto... nie widze sensu kupowac innej nawigacji.
- fotele... to jest moje subiektywne odczucie... kazdy jest inaczej zbudowany... ja 185 wzrostu po 2 h marzylem aby skonczyc ta jazde.
Ogolnie za ta kase ide poszukac czegos innego. Mialem juz zamawiac ale jazda probna mnie zniechecila.
Nastepna do testow CX5.