Witam wszystkich. Od dłuższego czasu czytam ten wątek, ale ostatnio sprawa z Apple Carplay zmotywowała mnie aby założyć konto i pociągnąć Was bardziej za języki. Termin mojej hybrydy mam na 01.08.2019 (nie później niż 15.08) i martwią mnie 2 tematy
1. Koło zapasowe - jest czy jeszcze go nie ma? (nie wyobrażam sobie dłuższej jazdy bez niego i dla ludzi którzy są mądrzejsi napisze, że miewałem miesiące z 2 gumami)
2. Apple CarPlay - czy to potwierdzone, że tylko z oryginalnym Navi będzie aktualizacja? To jest jakaś porażka na maxa. Czekałem na tą wersję RAVki specjalnie ponad rok bo widziałem na stronie Apple'a w dziale wsparcie dla CarPlay. Przy takim podejściu do sprawy skłaniam się raczej do wycofania mojego zamówienia. Szczerze to mam gdzieś bajery typu szklane dachy, elektrycznie regulowane siedzenia i jakieś ozdobniki, ale "prawdziwa" nawigacja to dzisiaj więcej niż podstawa. Kupując auto za prawie 150 tyś z wielkim ekranem będę jeździł z telefonem przyklejonym do szyby - porażka. I na koniec czy wchodzi w grę jeszcze dokupienie oryginalnej Navi przed odbiorem auta (z premedytacją zrezygnowałem wcześniej z tego badziewia)?
pozdrawiam