Przekonaj się. Jak nie zamówisz, to nie będziesz wiedział 
Na marginesie, CRV dostępne są od ręki.
Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Bo (prawie) nikt ich nie chce, z resztą cena jest bardzo podobna do rav4, a wielu rzeczy nie da się dokupić (porównywałem tylko najwyższą wersję) nie wiem jakie dają rabaty, a z największych różnic hybryd, to na papierze najwyższa wersja rav4 awd 0-100 8,1s, a crv 9,2s, w końcu różnica pomiędzy tymi samochodami to prawie 40KM, do tego rav4 ma o ponad 80l większy bagażnik (chociaż ponoć honda ma wiecej miejsca na nogi - ja jestem niski, więc nie zauważam różnicy), no i są rzeczy, których nie ma rav4, ale to w hondize nie można zamówić kamer 360, podgrzewanej przedniej szyby, czy wentylowanych siedzeń.
Ktoś tam narzeka, że rav4 jest przeokropnie głośna i słabo wyciszona - ja jeździłem, szału nie ma, ale nie jest tak tragicznie jak np w podstawowej insigni, ale skoro honda jest tyle lepszą, to widocznie jest to poziom wyciszenia audi (chociaz nie wydaje mi się).
No ale, są marki, które mają swoich wyznawców, honda, mazda, bmw, pod testami tych marek jest zawsze spore grono, które przekonuje, że ich auta, jeżdżą szybciej w korkach, a w ogóle to przy 200kmh palą 3,5l/100kmh, albo w zakrętach wyprzedzają bolidy F1 i nigdy się nie psują.