0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wiecie może jak korzystać z mirrorlinka ?
Wyszedł ciekawy film, zamiast się męczyć z MirrorLinkiem lepiej obejrzeć jak gość podpina Google Maps, film natychmiast wyleczy z MirrorLinka :Dhttps://youtu.be/7AwoBdrmWbk?t=1306
Wyszedł ciekawy film, zamiast się męczyć z MirrorLinkiem lepiej obejrzeć jak gość podpina Google Maps, film natychmiast wyleczy z MirrorLinka :D
czy Mirrolink działa jak jest samo radio
Ja jak podpinam telefon przez usb to nic się nie dzieje
Ja bym tylko dodał że tylko kilka producentów telefonów wspiera MirrorLinka i nie wszystkie modele takiego producenta go wspierają.
Kolega wyżej juz odpowiedział. Cytat: mariuszs w 08 Marca 2019, 11:33:05Ja bym tylko dodał że tylko kilka producentów telefonów wspiera MirrorLinka i nie wszystkie modele takiego producenta go wspierają.
Cytat: pireus w 11 Marca 2019, 21:17:48 Kolega wyżej juz odpowiedział. Cytat: mariuszs w 08 Marca 2019, 11:33:05Ja bym tylko dodał że tylko kilka producentów telefonów wspiera MirrorLinka i nie wszystkie modele takiego producenta go wspierają. Podłączałem SAMSUNG S5 NEO i SONY EXPERIA E5. Samsung ma w opcjach MIRROLINK. Mam tam nawet jakieś ID urządzenia.
Cytat: jerry2006 w 11 Marca 2019, 21:27:34Cytat: pireus w 11 Marca 2019, 21:17:48 Kolega wyżej juz odpowiedział. Cytat: mariuszs w 08 Marca 2019, 11:33:05Ja bym tylko dodał że tylko kilka producentów telefonów wspiera MirrorLinka i nie wszystkie modele takiego producenta go wspierają. Podłączałem SAMSUNG S5 NEO i SONY EXPERIA E5. Samsung ma w opcjach MIRROLINK. Mam tam nawet jakieś ID urządzenia.Tak jak pokazano na filmie w Toyotach nic się samo nie wyświetla, trzeba sobie znaleźć odpowiednie opcje w menu TT2, a w Samsungu trzeba załączyć odpowiednią opcję.akie masz auto, radio? Są różne wersje Mirrorlinka, więc oprócz tego że musisz mieć odpowiedni telefon to jeszcze musisz tak trafić aby wersje MirrorLinka się zgadzały.