Ja celuje w tą instalację i w tej firmie "Toyota Corolla 1.6 Valvematic 2017 by Silesia Cars Katowice " ale poczekam chyba jeszcze do końca gwarancji. Tu link do instalacji i galerii https://lpg-forum.pl/topic67490.html?forum_uri=toyota-corolla-1-6-valvematic-2017-by-silesia-cars-katowice&hilit=auris&sid=d7753fa6008402b14ade17e6a8b7410d - trzeba się na tym portalu zarejestrować i zalogować aby galeria i posty były widoczne. Podoba mi się to wykonanie no i gościu ma do Corolli wstawiony tam zbiornik 67 litrów. 
Mi instalacje założyli dobrze w SilesiaCars, Corolla jeździ OK. Do instalacji zastrzeżeń nie mam żadnych. Ale zostawili nie przypietą gaśnice i zauważyłem to zaparkowaniu samochodu pod domem. Podczas powortu do domu, na DTŚ i A4 gaśnica zdążyła się odpalić... trochę sprzątania było. Od szefa Nie usłyszałem nawet przepraszam. ?Robią? 3-4 samochody dziennie i trochę widać, że ze wszystkim im się spieszy.
Miałem też lekko obdarty rant 1 felgi(były świeżo po renowacji +nowe opony) ale nie byłem w stanie im udowodnić, że to oni zrobili. To również zobaczyłem dopiero pod domem. Niby sprawdzili ?swoją dokumentacje zdjęciową z montażu? i oczywiście tego koła nie uchwycili na zdjęciach

Poza tym teraz(po 3miesiącach) odkleiła się kontrolka od lpg na desce i musiałem sobie podkleić sam.
Znajomy tam montował lpg w innym samochodzie i instalacje sobie chwali, nie miał takich przygód jak ja

Montuj u nich, ale sprawdź dokładnie wszystko podczas odbioru samochodu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk