Autor Wątek: Camry Solara u złomnika  (Przeczytany 2017 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bonio86

• Toyot Chodzacy
Camry Solara u złomnika
« dnia: 29 Maja 2019, 00:36:01 »

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Odp: Camry Solara u złomnika
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Maja 2019, 09:22:33 »
Heh, czekałem aż ktoś wrzuci  :song: Pan Złomnik odkąd został średnio znanym jutuberem, to zaczyna robić masówkę i często nie jest przygotowany do odpowiedzi...

Dla laika super materiał, ale bardzo ciekawy jestem ile "miłośnicy i fanatycy" wyłapią błędów i nieścisłości. Oglądajcie, słuchajcie i piszcie  :-)
3VZ.pl

Offline tomekm

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Maja 2019, 16:32:45 »
W połowie wyłączyłem dźwięk...
Sentyment do koloru pozostał ale CTPP to się słuchać nie da :wallbash:
Traktuję powyższy post jako konkurs z nagrodami (UŚMIECH KIEROWNIKA :laugh:),ale pozwolę sobie z racji pochodzenia zamilknąć   <narka>

Offline Robsajson

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Maja 2019, 09:44:27 »
Oglądając film, pomyślałem odrazu o Marcinie :)
Z niektórymi faktami musiałeś mieć niezły ubaw :)
Złomnik to amator i wie tyle co wyczyta w internecie i usłyszy. Jego filmiki mi się podobają.Są z przymróżeniem oka a jeśli powie coś nie tak, to trudno :)

Offline Bonio86

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Maja 2019, 16:31:38 »
Ja tam specem od camry nie jestem ale auto wpisuje się idealnie w ten klimat... wygląda jak złom więc ideolo! Właściciel mógłby dać mu trochę serca no ale nie można mieć wszystkiego

Offline AGILESS

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #5 dnia: 03 Czerwca 2019, 20:03:24 »
No trochę dziabnięte czasem, ale jeżdżąc, Typ nie zgłasza problemów wieć mechanicznie może zadbane..... Zaglądam czasem po portalach aukcyjnych i części blacharsko - wnętrzarskich już chyba od 5-ciu lat nie widziałem do coupe.
Co do filmiku- więcej dystansu i nagrać samemu coś wzorcowego :) Chętnie obejrzę jako " miłośnik fanatyk" ;)

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Czerwca 2019, 01:29:35 »
Zaglądam czasem po portalach aukcyjnych i części blacharsko - wnętrzarskich już chyba od 5-ciu lat nie widziałem do coupe.

Chyba wiem gdzie mogą być ;)

Filmik: zdecydowanie wolę czytać tego człowieka niż go słuchać, że o patrzeniu nie wspomnę. Ja się na jutuby nie pcham - mam co robić. Smutne jest jednak, że osoba, która dla wielu jest guru w temacie starej motoryzacji, popełnia taki farmazon przy opisie samochodu. I to samochodu, do którego w internetach jest kosmiczna ilość rzetelnych danych. Takie czasy, że mało komu to przeszkadza, a jedynie takie świry jak ja kręcą nosem, że to źle, a tamto niedobrze...
3VZ.pl

Offline AGILESS

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #7 dnia: 04 Czerwca 2019, 10:48:34 »
Może on i guru, ale ja pierwszy raz Typa widzę....:) Czasem oglądam recenzje innego trochę starszego człowieka, ale nie pamiętam nazwiska. Tamten bardziej rzetelny.
Co do filmiku, to przemyś, bo raczej warto skoro życie daje takie możliwości w dzisiejszych czasach.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl