Cytat: missrolan w 27 Maja 2021, 16:00:20Witam wszystkich, jestem modelem azjatyckiej Toyoty Corolla 2019. Nie mamy gameplayu Apple'a. Kupiłem w zeszłym roku na eBayu konsolę Model konsoli to 86140-02730, wyprodukowany przez firmę Panasonic. Kiedy ją otrzymałem, stwierdziłem, że ma funkcje Apple Carplay i Android Auto. Wypróbowałem trzy pliki USB w Internecie. Utknął na USB3 z czerwonym błędem 001. Czy ktoś może pomóc?Przywroc do ustawien fabrycznych. Pelny restart radia. Probuj ponownie do skutku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam wszystkich, jestem modelem azjatyckiej Toyoty Corolla 2019. Nie mamy gameplayu Apple'a. Kupiłem w zeszłym roku na eBayu konsolę Model konsoli to 86140-02730, wyprodukowany przez firmę Panasonic. Kiedy ją otrzymałem, stwierdziłem, że ma funkcje Apple Carplay i Android Auto. Wypróbowałem trzy pliki USB w Internecie. Utknął na USB3 z czerwonym błędem 001. Czy ktoś może pomóc?
WitamLinki wszystkie padł, może ktoś poratować ?PotrzebujęUSB3 : http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/retrofit/Full_upgrade_package_DTEN.zipdo radia 17TDT1EU-CA01Dzięki z góry Ten jeden plik wystarczy do aktualizacji? Zależy mi na android auto.
Cytat: GZgol w 15 Lipca 2021, 21:51:21WitamLinki wszystkie padł, może ktoś poratować ?PotrzebujęUSB3 : http://streamtechdoc.toyota-motor-europe.com/techdoc3/retrofit/Full_upgrade_package_DTEN.zipdo radia 17TDT1EU-CA01Dzięki z góry Ten jeden plik wystarczy do aktualizacji? Zależy mi na android auto.Tak. Jeden plik bedzie ok. Masz Fujitsu. Może posiadasz soft. Linki padły nie mam z kąt zassać :( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czy po aktualizacji funkcja mirrorlink przestaje działać ?
CześćCzy może ktoś w prosty sposób wytłumaczyć jak podłączyć iphona 11 do miracast.Czy jest możliwe takie podłączenie iphona do rav4 żeby na postoju oglądać np. netfixa?
Dzięki za odpowiedź.W takim razie czy jest taka funkcjonalność dla Androida. W najgorszym przypadku kupię tani tel z Androidem tylko do samochodu.
Ale to dziala tylko na postoju.