Kolego "Maciej Loret" widzę, że świata poza Toyotą nie widzisz, każda negatywna opinie napisana w temacie Auris jest przez ciebie wyciągana i negowana [...]
Bardzo dobrze, że potrafisz wyciągać wnioski. Trochę gorzej, że są one na poziomie większości spotów wyborczych.
Poprosiłem grzecznie o fakty dotyczące istotnych wad Aurisa (gdyż posiadam bliźniacze auto) a dostałem Twoją "odpowiedź".
To pierwsza Toyota w moim życiu i biorąc pod uwagę średnią długość życia być może ostatnia... Masz jeszcze jakiś pomysł w jakim celu miałbym nie widzieć świata poza Toyotą?
ozostaje jedno pytanie skoro mozna w cenie Auris mieć wygodniejsze i komfortowe auto to dlaczego nie spróbować czegoś lepszego. Co do awaryjności nie wypowiem się ale przykładem może być : Astra 218000km brak wymiany EGR, Mondeo 263000km Brak wymiany EGR, W204 350000km Brak wymiany EGR Auris 173000 Wymiana EGR + łozyska w kołach przód - to tylko na podstawie mojego użytkowania
To Ci powiem, że ja nie wiem co to EGR. Wybieram tak auta, żeby się takimi rzeczami nie interesować... Dodam, że nigdy nie miałem zupełnie nowego auta, zwykle kupowałem auta około 5-letnie i jeździłem nimi 3-10 lat...