0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie ma znaczenia czy noc czy dzien czy deszcz w nocy...zdjęcie z zoomowane ja jadę lewym pasem auto z nagrania prawym...tablice na oryginalnym nagraniu czytelne Wysłane z mojego SM-G398FN przy użyciu Tapatalka
Cytat: suchy2201 w 01 Września 2023, 06:56:33Nie ma znaczenia czy noc czy dzien czy deszcz w nocy...zdjęcie z zoomowane ja jadę lewym pasem auto z nagrania prawym...tablice na oryginalnym nagraniu czytelne Wysłane z mojego SM-G398FN przy użyciu TapatalkaCytat: suchy2201 w 01 Września 2023, 06:56:33Nie ma znaczenia czy noc czy dzien czy deszcz w nocy...zdjęcie z zoomowane ja jadę lewym pasem auto z nagrania prawym...tablice na oryginalnym nagraniu czytelne Wysłane z mojego SM-G398FN przy użyciu TapatalkaChyba nie jedziesz, bo samochód przed Tobą ma włączone światła stop. Co do wideorejestratora ale noc to nie są odpowiednie warunki do odczytywania tablic rejestracyjnych. Chyba, że ktoś ma odpowiednie oprogramowanie? Ale ja na razie takiego nie znalazłem.
Dodam, że z viofo z HDR da się odczytać rejestracje w nocy z aut jadących z naprzeciwka. Oczywiście nie zawsze się uda, ale często tak. Większość kilkukrotnie droższych kamer tego nie potrafi, a topoll pisze, że obraz słaby....
Ciekawe co odpowiedzą?Ciekawe czy odpowiedzą...
Cytat: link=topic=46327.msg790709#msg790709 date=1693603736Ja tylko napisałem swoje (i tylko swoje) wrażenia z użytkowania takowej kamery. Byłem z niej niezadowolony. Może miałem pechowy egzemplarz, może źle trzymałem, nie wiem. W końcu wylądowała w elektrośmieciach. A ponieważ naciąłem się na takiej kamerze, to teraz kupiłem inną.Każdy robi jak uważa.