Dwa lata temu C-HR oglądałem, jeździłem i zrezygnowałem, tył był za niski dla pasażerów, a kokpit miała okropny. Z zewnątrz jednak prezentowała się ładnie.
Parę dni temu znowu w niej siedziałem, w tej nowszej wersji, kokpit ma o niebo lepszy, ale nową akurat nie jechałem.
ale przeciez C-HR sie w ogole nie zmienila od momentu debiutu... to jak mogl byc inny kokpit? ktory akurat dla mnie jest super (choc to kwestia gustu)
pewnie wiele, mozna zarzucic C-HR, ale akurat nie brak miejsca na nogi z tylu oraz to ze jest za niski dla pasazerow - sam zachar mowil, ze mimo lekkiego oblania testu 2metrowca, akurat tam nie poszli w rozwiazanie spotykane w innych autach, ze obniza sie wyraznie siedzenie by wyzsze osoby sie miescily, nie mniej wiadomo, ze nie ma tam tak jak w duzym typowym SUV bo w koncu to crossover
jak czasami czytam niektore komentarze to mi sie wydaje, ze ludziom sie to auto podoba i chcieli by go kupic, ale ze nie jest dla nich przeznaczone (bo nie rodzinne, albo nie ma super sportowych osiagow) to hejtują by sobie osłodzić to, że go nie mogą kupić