0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pisałem do sprzedawcy i wysyłałem zdjęcia gdzie jeszcze występują problemy w montażu radia i może już coś zmienią. Bo mialem filmiki z montażu i już do mnie przyszło radio trochę zmienione z tyłuJa jeszcze poprosiłem o wgranie navi na kartę pamięci
Tu masz na zdjęciu. Jest z bokuhttps://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/aca1dafc3354bbc0
A nie prosciej uzywac google maps
A nie prosciej uzywac google maps zamiast igo?Nie lubię google maps ja używam tomtom go ,miałem kiedyś igo bardzo łatwo się aktualizujeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: klaudiusz w 09 Października 2019, 12:43:09A nie prosciej uzywac google mapsTez tak mi sie wydaje, tym bardziej że są w/g mnie olwiele lepsze.
Cytat: pireus w 09 Października 2019, 12:59:00Cytat: klaudiusz w 09 Października 2019, 12:43:09A nie prosciej uzywac google mapsTez tak mi sie wydaje, tym bardziej że są w/g mnie olwiele lepsze.A czy Google Maps mają ostrzeżenia o fotoradarach?
A czy Google Maps mają ostrzeżenia o fotoradarach?
A ja znowu zapytam! Ile miejsca zostało na aplikacje! Jeśli masz problem jak to sprawdzić, to wystarczy wejść na sklep Google Play, Ustawienia, Moje gry i aplikacje i zakładkę Zainstalowane! Tam pokazane jest zajęte miejsce w % i wolne w GB