Autor Wątek: Gadżety z Aliexpress/Wish/Banggood  (Przeczytany 182043 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Banan61

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Gadżety z Aliexpress/Wish/Banggood
« Odpowiedź #300 dnia: 14 Marca 2020, 23:01:01 »
Oh, to jeszcze schowek trzeba demontowac?  :-)

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #301 dnia: 14 Marca 2020, 23:08:26 »
Eeeee schowek to pyk i zdemontowany. Popatrz te linki

https://m.youtube.com/watch?v=izsq5bb1Ajo

Tylko popatrz strony wcześniej bo @przemo3336 właśnie opisał, że lepiej trochę w innej kolejności i ja korzystałem z jego opisu  :good:

Offline xavi

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #302 dnia: 16 Marca 2020, 08:52:38 »
Ostatnio zamówiłem zaczep na klucze do spodni. Taki, aby nie wypadły i się nie zgubiły. Fajna sprawa, polecam.

Offline pastorr

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #303 dnia: 20 Marca 2020, 14:15:14 »
Zastanawiam się nad zakupem Interkomu z aliexpress. Może ktoś przerabiał. Wybór jest duży. Taki z przeznaczeniem pod kask.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #304 dnia: 20 Marca 2020, 14:18:39 »
Zastanawiam się nad zakupem Interkomu z aliexpress. Może ktoś przerabiał. Wybór jest duży. Taki z przeznaczeniem pod kask.
Ja mam. Uzywam glownie na nartach. Ludzie sie patrza na mnie jak na glupka ze mowie do siebie a tak naprawde rozmawiam z zona. Musi sie laczyc po wifi i po BT. Zasieg do 350-500 metrow w zaleznosci od uksztaltowania terenu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Speedway

• Gość
« Odpowiedź #305 dnia: 20 Marca 2020, 20:04:52 »
W tym wątku woda bez przerwy jest włączona i nieprzerwanie płynie. Apeluję do moderatora, aby zamknąć ten nieszczęsny temat zakupów u chińskich sprzedawców. Nie kupujcie tam nic jeśli chcecie, aby wasze ch-r'y nie były wiejskim tuningiem nazwane i aby nie było problemów z ich niezawodnym działaniem.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #306 dnia: 20 Marca 2020, 20:06:10 »
W tym wątku woda bez przerwy jest włączona i nieprzerwanie płynie. Apeluję do moderatora, aby zamknąć ten nieszczęsny temat zakupów u chińskich sprzedawców. Nie kupujcie tam nic jeśli chcecie, aby wasze ch-r'y nie były wiejskim tuningiem nazwane i aby nie było problemów z ich niezawodnym działaniem.
Cos Ci powiem w tajemnicy. Caly Twoj samochod jest zrobiony z chinskich rzeczy...

Offline Banan61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #307 dnia: 20 Marca 2020, 20:27:04 »
Cytuj (zaznaczone)

Oszczędż sobie głupich komentarzy!Nie chcesz, to nie kupój ale nie dyktuj innym co mają robić.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #308 dnia: 20 Marca 2020, 20:30:34 »

Speedway

• Gość
« Odpowiedź #309 dnia: 21 Marca 2020, 22:22:18 »
Szanowny Panie Bananie61,
nic nikomu nie dyktuję ani nie zabraniam. To była wyłącznie moja opinia na temat jakości i wyglądu chińskich produktów. Natomiast pan powinieneś nieco więcej środków przeznaczyć na lekcje z ortografii. Wymiana żaluzji na temat kart jak widać cel ominęła łukiem.

Offline Banan61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #310 dnia: 21 Marca 2020, 22:58:24 »
Szanowny Panie,
po 35 latach emigracji ciesze sie ze tak potrafie jeszcze pisac po polsku i nie wstydze sie tego ze robie bledy.

Pozdrawiam

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #311 dnia: 21 Marca 2020, 23:05:24 »
Szanowny Panie Bananie61,
nic nikomu nie dyktuję ani nie zabraniam. To była wyłącznie moja opinia na temat jakości i wyglądu chińskich produktów. Natomiast pan powinieneś nieco więcej środków przeznaczyć na lekcje z ortografii. Wymiana żaluzji na temat kart jak widać cel ominęła łukiem.

Witaj
Ja z radyjka i jego jakości jak na razie jestem baaardzo zadowolony
Pozdrawiam

Offline Banan61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #312 dnia: 21 Marca 2020, 23:13:48 »
Kiedys mialem Qashqai-a i u chinoli kupilem do niego najpierw radyjko S150, potem S160 i przez 9lat nie mialem z nimi nigdy problemow.
Cytuj (zaznaczone)
Wymiana żaluzji na temat kart jak widać cel ominęła łukiem.
Ktos wymienial zaluzje?

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 21 Marca 2020, 23:17:20 wysłana przez Banan61 »

Speedway

• Gość
« Odpowiedź #313 dnia: 23 Marca 2020, 18:59:55 »
Oto przykład pięknego polskiego pytania, którego struktura jest zgodna ze standardami akademii języka polskiego. Zawiera polskie znaki, a dla koneserów ? ukryte przesłanie.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #314 dnia: 23 Marca 2020, 19:54:35 »
Oto przykład pięknego polskiego pytania, którego struktura jest zgodna ze standardami akademii języka polskiego. Zawiera polskie znaki, a dla koneserów ? ukryte przesłanie.
Napisales na tym forum 12 postow. W kazdym jednym marudzisz. Nie rozumiem... kwarantanna dzien 11-sty?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl