19.01.2024 odbiór - 1.8 TS GR Sport + Dynamic kolor 2RZ. (Zamówiony 28.02.2023, produkcja 04.12.2023) Na początku wpisu chciałbym podziękować wszystkim wypowiadającym się w tym wątku, którzy razem ze mną czekali, doczekali się i nadal czekają na swój egzemplarz. Odbiór pierwszego auta z salonu zrobił na mnie wielkie wrażenie. Po przesiadce z Fiata Seicento do takiej Corolli to skok milowy. Niby w motoryzacji się wiele nie zmieniło, w końcu kierownica i cztery koła zostały. Nie mniej jednak, 4 lata życia zostawione w salonie (Tyle oszczędzałem na nowe auto) powodują ogromne emocje. Może jak ktoś jest przyzwyczajony do nowych aut branych w leasing czy wynajem lub służbowych to nie jest to tak podniosła chwila. Na mnie zrobiło to ogromne wrażenie. Uczucie nie do opisania, polecam

P.S. Bawią mnie komentarze ludzi, którzy uważają, że kupując nowe auto od razu się traci i to tragiczna inwestycja. Nie zgodzę się, dlatego, że pieniądze to nie wszystko, a dla kogoś kto kocha auta (jak ja) nie ma to najmniejszego znaczenia. Dla uczucia, które towarzyszy przy odbiorze nowego auta, warto zgrzeszyć i mieć marzenia, które ja właśnie spełniłem! :D
Pozdrawiam serdecznie!