Cytat: szymen w 09 Września 2019, 15:58:17Cytat: Pedros w 09 Września 2019, 13:29:57Z ubezpieczeniem jeszcze nie wiem. Czekam na ofertę prywatną i porównam. Z tego co pamietam to w salonie jest pakiet za 3,9% wartości auta.Autoalarm wynegocjowałem przy zamówieniu, więc będzie.Czyli jeżeli kupuję nie na firmę to mogę ubezpieczyć poza Toyotą?Autoalarmu nie ma defaultowo? Trzeba go domowić? Jest to gdzieś w ofercie jaki koszt?nie pytałem ale nie widzę powodów dlaczego nie miałbym ubezpieczyć samochodu gdzieś indziej - to w sumie moja sprawa nie?co do alarmu to domyślnie go nie ma - jest w cenniku jako opcja za 995 zł - montaż w ASO
Cytat: Pedros w 09 Września 2019, 13:29:57Z ubezpieczeniem jeszcze nie wiem. Czekam na ofertę prywatną i porównam. Z tego co pamietam to w salonie jest pakiet za 3,9% wartości auta.Autoalarm wynegocjowałem przy zamówieniu, więc będzie.Czyli jeżeli kupuję nie na firmę to mogę ubezpieczyć poza Toyotą?Autoalarmu nie ma defaultowo? Trzeba go domowić? Jest to gdzieś w ofercie jaki koszt?
Z ubezpieczeniem jeszcze nie wiem. Czekam na ofertę prywatną i porównam. Z tego co pamietam to w salonie jest pakiet za 3,9% wartości auta.Autoalarm wynegocjowałem przy zamówieniu, więc będzie.
Ale to mówisz o Vodafone. Wydaje mi sie, że alarm w wersji podstawowej też jakiś jest...
Moje auto już w Mszczonowie,
Auto odebrane Teraz tylko jeździć ...
Auto fajnie wyrywa do przodu, aż żal jeździć tak spokojnie na docieraniu
I słusznie. Wyprzedzanie np. od 60 km/h to bajka
Od czwartku samochód w Mszczonowie i czeka lub jest już w transporcie a dzisiaj taka mała ciekawostka pojawiły mi się punkty w Toyota More za zakup samochodu.
Ostatnio parę razy przejechałem się wersją 1.8 i też daje radę - całkiem inaczej ma się przyspieszenie 0-100km/h w stosunku do dynamiki przy ruszaniu czy chwilowym przyspieszaniu w porównaniu do tradycyjnych napędówogólnie ten napęd bardzo pozytywne wrażenie sprawia na mnie też.