2 tyg temu zamawialem. Zmartwiles mnie. Decydująca będzie kolejność zamówień. Na koniec lipca nie odbiorę.
O boże 2tyg, to jakby wczoraj, przepraszam za reakcję, ale ja od 11 marca, to czekam jakby od 10 lat.
A najbardziej wkurzające jest to, że najpierw mi się ciągła sprawa sądowa ze starym autem i już 20miesięcy bez auta, teraz wg. założeń z 11 marca miało być do końca kwietnia (po majówce) a tu się robi

i ekstra miesiąc i wyjdzie równie 24 miesiące bez samochodu.
Szlak by trafił, no ale cóż, tyle wytrzymałem to wytrzymam bez auta jeszcze ten miesiąc, więc Tobie i wszystkim innym życzę wytrwałości w oczekiwaniu na nowe autko.
A wracając jeszcze do realiów jakie nas zastały, na forum wcześniej pisano że średnio wychodzi od 2 do 4m oczekiwania na auto więc jeśli miałeś zamówienie przed weekendem majowym to masz bardzo realne szanse na odbiór końcem czerwca.
A i napisz jeszcze skąd masz informacje i na jakiej podstawie wywnioskowałeś że fabryka teraz pracuje 24h, i że średnio 40aut na roboczo godzinę wychodzi? Wydaje mi się że ta fabryka wcześniej też pracowała na 3 zmiany.