Panowie, nie ma co się ślimaczyć, obcieramy nosy w rękaw, i wierzymy wspólnie że w tych 600 szt na promie jest też kilka naszych.
W każdym razie ja jestem ten "mądry" co to do 04.05. miał w systemie moja toyota death line, wg. pana handlowca do 15.05 a wg. umowy do 30.06.
ale po ostatnich mailach od handlowca, który kontaktował się z logistyką w TMP, (miało to miejsce we wtorek) wiem że auto jest już wyprodukowane i czeka na transport i będzie w PL (pewnie Mszczonów) do 01.06, więc to się pokrywa z informacjami z maila z przed tyg. który przyszedł z centrali że auto ma być produkowane do końca tyg. czyli gdzieś po 7 maja (tu zonk bo fabryka przecież nie pracuje od 18.03 do 26.05) więc i tu nie wiadomo, ale z 1 informacji wynikało że jak złożyłem zamówienie 11.03 to 16.03 na 2 dni przed zamknięciem auto już było wyprodukowane.
Więc ogólnie masło maślane, ale miło będzie walić kielicha początkiem czerwca a nie początkiem lipca.
Więc jak to MK77 stwierdził, niech się łajba grzecznie kolibie z dupo wozami na swoim pokładzie. Ahoj przygodo.