Dobre wieści - moja Corolla w końcu w produkcji. Gorzej,że termin odbioru według strony to 1-15.12 :/
Autko zamwione w sierpniu Denim Blue, dziś zauważyłem ze pojawiła się data produkcji na grudzień tak jak wyżej, miesiąc późnej niż planowane.
Tutaj Manhattan Grey i mam to samo. Widać kolor ma duży wpływ na produkcję.
Bardzo - i wersja wyposażenia chyba też - bo chłopaki pisali,że we wrześniu zamawiali czarny/brązowy/biały i w październiku produkowali - pewnie kwestia tego,że lakiernia była na taki kolor ustawiona. No trudno - chciał się człowiek już bawić nową zabawką,a musi poczekać 
Plusem będzie to, że kolor unikalny, rzadko spotykany.
Ja zamówiłem gr sport w kolorze dynamic grey i też w końcu pojawił się termin na stronie 1-15.12 Miesiąc opóźnienia będzie. Na fb na grupach zauważyłem, że białe były w terminie.
Bo białych robią na pęczki. Bardzo dużo idzie tego koloru do flot.
Do flot biorą inny segment, a i biały który był do wybrania to Pearl white, z dopłatą. Do wyboru była 2.0 executive black, bronze, brown, p. White. Nie wiem czy bez VIP, bo ja zamawiałem w tej wersji 15.09. Od tygodnia w Mszczonowie, od początku podawali odbiór 02-16.11 i pewnie w przyszłym tygodniu będzie, mam przynajmniej taką nadzieję, jeśli kraju znów nie zamkną...