0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak, wjedzie do salonu na letnich. Też odbieram i nawet mi nie zmienią, bo nie mają terminów...
Najpóźniej w przyszłym tygodniu odbieram auto :D Choć w statusie mam nadal Grimsby :P
Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:04:59Najpóźniej w przyszłym tygodniu odbieram auto :D Choć w statusie mam nadal Grimsby :PU mnie również status Uk. Moja jest już w salonie, idę dzisiaj zobaczyć. Jeszcze tylko rejestracja i w piątek odbiór
Cytat: vipmleko w 07 Grudnia 2021, 10:33:46Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:04:59Najpóźniej w przyszłym tygodniu odbieram auto :D Choć w statusie mam nadal Grimsby :PU mnie również status Uk. Moja jest już w salonie, idę dzisiaj zobaczyć. Jeszcze tylko rejestracja i w piątek odbiór Czyli mamy święta w Corolli...tfuuuu...z Corollą
Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:44:04Cytat: vipmleko w 07 Grudnia 2021, 10:33:46Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:04:59Najpóźniej w przyszłym tygodniu odbieram auto :D Choć w statusie mam nadal Grimsby :PU mnie również status Uk. Moja jest już w salonie, idę dzisiaj zobaczyć. Jeszcze tylko rejestracja i w piątek odbiór Czyli mamy święta w Corolli...tfuuuu...z Corollą Właśnie zarejestrowałem swoje auto, gdyby mieli na miejscu moje koła zimowe to już bym miał odbiór trudno muszę do piątku poczekać.Ps. Siwy jest ładny na żywo
Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:44:04Cytat: vipmleko w 07 Grudnia 2021, 10:33:46Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:04:59Najpóźniej w przyszłym tygodniu odbieram auto :D Choć w statusie mam nadal Grimsby :PU mnie również status Uk. Moja jest już w salonie, idę dzisiaj zobaczyć. Jeszcze tylko rejestracja i w piątek odbiór Czyli mamy święta w Corolli...tfuuuu...z Corollą Dzieje się to chyba jest szansa że i moja dotrze do dilera przed świętami
Cytat: vipmleko w 07 Grudnia 2021, 15:24:22Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:44:04Cytat: vipmleko w 07 Grudnia 2021, 10:33:46Cytat: Milejdi w 07 Grudnia 2021, 10:04:59Najpóźniej w przyszłym tygodniu odbieram auto :D Choć w statusie mam nadal Grimsby :PU mnie również status Uk. Moja jest już w salonie, idę dzisiaj zobaczyć. Jeszcze tylko rejestracja i w piątek odbiór Czyli mamy święta w Corolli...tfuuuu...z Corollą Właśnie zarejestrowałem swoje auto, gdyby mieli na miejscu moje koła zimowe to już bym miał odbiór trudno muszę do piątku poczekać.Ps. Siwy jest ładny na żywo Piątek już zaraz Idealnie wjedziesz w weekend :D
Co do opon to nowy samochód z salonu w przypadku toyoty (nie wiem jak inne marki) zawsze jest na oponach letnich. Ja kupiłem zimówki i zawiozłem do salonu i od razu mi wymienią. Trzeba gadać z handlowcem.Na stronie 109 i gdzieś wcześniej opisany sposób na śledzenie statku choćby na stronie https://www.vesselfinder.com/pl sprawdził się i wczoraj moje Camry zostało rozładowane ze statku, który wytypowałem bez błędnie.