W instrukcji doczytałem, że jak serwis zarejestruje również czujniki od kół zimowych to nie trzeba później przy zmianie na letnie do nich jeździć tylko z pozycji samochodu można zmienić z zimowych na letnie. Udawali, że nie wiedzą o czym mówię ale ostatecznie zarejestrowali mi oba czujniki.
Wcale przy odbiorze nie muszą tego robić za darmo, to dobra wola.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
W takim razie przeglady bym robil w innym ASO.
Jestem w czepku urodzony. Camry zamówiłem 13-10-2021 odbieram pierwszy tydzień stycznia. Produkcja w Japonii więc miesiąc na statku czyli zamówienie ekspresowe.
Cytat: Z.Zachar_1972 w 09-12-2021, 12:39:54 Jestem w czepku urodzony. Camry zamówiłem 13-10-2021 odbieram pierwszy tydzień stycznia. Produkcja w Japonii więc miesiąc na statku czyli zamówienie ekspresowe.Ja jeszcze lepiej, poszedłem po camry na początku grudnia a odbiór 17 stycznia. Razem płyną nasze.
U mnie pokazuje, że auto nadal w transporcie w Grimsby. A u Was jak sytuacja auta już w Polsce? Kiedy macie odbiory?
Cytat: peterchen w 13 Grudnia 2021, 10:31:48U mnie pokazuje, że auto nadal w transporcie w Grimsby. A u Was jak sytuacja auta już w Polsce? Kiedy macie odbiory?Ja już od czwartku się cieszę dobrze, że mam garaż bo od okna bym nie odchodził.
Cytat: peterchen w 13 Grudnia 2021, 10:31:48U mnie pokazuje, że auto nadal w transporcie w Grimsby. A u Was jak sytuacja auta już w Polsce? Kiedy macie odbiory? Też nie mogę się doczekać odbioru, cztery miesiące czekania już starczy. Gratulacje i podziel się z Dziś po południu odbieram. miał być piątek, ale nie zdążyli z rejestracją.