Pojawiają się niezbyt ciekawe informacje z UK na razie są to tylko wpisy z forum ale może ktoś coś słyszał i u nas albo ma kogoś w salonie Toyoty i może potwierdzić.
Przepuszczone przez tłumacza.
Zamówiłem GR Touring sport 2023 w październiku z dostawą do dealera w zeszłym tygodniu i odbiorem 1 marca.
Początkowo przydzielone miejsce na kompilację zostało opóźnione do kwietnia, ale w zeszłym tygodniu miejsce na kompilację zniknęło i nie zostało przydzielone. Dealer poinformował teraz, że cała produkcja corolli kombi została zawieszona z powodu „problemów z zaopatrzeniem”, a produkcja zostanie wznowiona pod koniec kwietnia. Mój jest najwyraźniej na początku kolejki, a dostawa jest szacowana na czerwiec !!
i drugi wpis
Słyszałem dzisiaj, że fabryka Burnaston jest częściowo zamknięta z powodu braku baterii. Może 2 tygodnie przerwy.
-----------------------
Ja dostałem informację, że moja ma być na składzie celnym w marcu a 3 kwietnia już u dealera na placu ale do tej pory nie pojawił się status " w produkcji" i jeśli nie wskoczy w tym tygodniu to ciężko mi będzie uwierzyć w dotrzymanie nowego terminu.
Czy komuś w ciągu ostatniego tygodnia pojawił się status w produkcji dla TS albo HB jakiegokolwiek?