Hej. Moja Toyota z przeznaczeniem na ekspozycję też była w Mszczonowie już na początku lutego i też do tej pory nie ma jej jeszcze w salonie.
Cytat: pireus w 31 Marca 2023, 16:50:17Hej. Moja Toyota z przeznaczeniem na ekspozycję też była w Mszczonowie już na początku lutego i też do tej pory nie ma jej jeszcze w salonie.Oby sie nie okazałao, że "nasze" corollki stoją w salonach na ekspozycji a w aplikacji info, że dalej w mszczonowie. W poniedziałek będe dzwonić do tce bo na moje maile nie raczą odpowiedzieć:(
No moja to chcąc nie chcąc musi trafić na ekspozycje, ale jeszcze jej tam nie ma. Być może źle zorganizowali logistykę i nie mogą się "dokopać" do tych egzemplarzy które zjechały jako pierwsze.
A coś z sedanami wiadomo? Bo z tego co czytałem to produkcja w Turcji? Większość osób pisze o kombi lub hb. Ciekawi mnie czy jakieś sedany już zjeżdżają lub są w produkcji?
Widzę poliftowe ts czy hb jeżdżą na taryfach w policyjnych barwach, parę cywilnych ale sedana nie ma.
Cytat: shark_ w 06 Kwietnia 2023, 11:48:49Widzę poliftowe ts czy hb jeżdżą na taryfach w policyjnych barwach, parę cywilnych ale sedana nie ma.Naprawdę widzisz już poliftowe, bo ja tylko widziałem je u dealera w ASO...
Cytat: czarmi w 06 Kwietnia 2023, 13:02:06Cytat: shark_ w 06 Kwietnia 2023, 11:48:49Widzę poliftowe ts czy hb jeżdżą na taryfach w policyjnych barwach, parę cywilnych ale sedana nie ma.Naprawdę widzisz już poliftowe, bo ja tylko widziałem je u dealera w ASO...Czym z zewnątrz się różni polift ?
Shark, chyba nie bardzo jesteś w temacie, bo ostatni przedliftowy też miał plaster miodu.