Od wyprodukowania auta i transportu z Turcji na promie minął równo miesiąc. W apce cały czas pokazuje transport z Derince. Ktoś miał już odbior sedana? Możecie podpowiedzieć ile czasu pojazd był w transporcie zanim trafił do waszego salonu ?
Cytat: biesi w 05 Maja 2023, 20:22:17Od wyprodukowania auta i transportu z Turcji na promie minął równo miesiąc. W apce cały czas pokazuje transport z Derince. Ktoś miał już odbior sedana? Możecie podpowiedzieć ile czasu pojazd był w transporcie zanim trafił do waszego salonu ?Moja corolla sedan wyjechała z fabryki 28 lutego i od 3 marca jest w transporcie w derince. Podobno mają kłopoty logistyczne
W pon status mojego zamówienia zmienił się na Produkcja w toku a dzisiaj został zmieniony na Opuścił fabrykę2.0 TS GR Sport + Dynamic
Podobno transport długo trwa.
Cytat: Homeless88PL w 10 Maja 2023, 16:05:19Podobno transport długo trwa.Transport trwa długo szczególnie sedanów, które produkowane są w Turcji, a w tamtejszych okolicach potrafi być niebezpiecznie. Natomiast sam transport TS i HB które produkują w GB trwa krócej, bo póki co jest bezpieczniej.
nie wiem co tam takiego niebezpiecznego niby jest?
Cytat: Zbig w 10 Maja 2023, 19:17:22nie wiem co tam takiego niebezpiecznego niby jest?Jakby tu powiedzieć...Nie wiem czy nie zapomniałeś o obecnej sytuacji geopolitycznej w tamtych rejonach (Morze Czarne) i wojna w Ukrainie...
Czesc do sprzedazy mam sedana 1.8 hybrid. 6000 tys nalotu. Oxide bronze i jasny srodek( brązowy). Stara wersja style i tech. Konserwacja podwozia po odbiorze i olej wymieniony po 2.5 tys km.Rocznik 2022.