Konto zostało założone ale zamówienie nie zostało podpięte. Tak czy siak, dzięki za wyjaśnienie! Dopytam jutr o obie strony (dealera i toyota.pl)
Mój sprzedawca nawet nie bardzzo się orientował o co chodzi z tym odpinaniem zamówienia.
Pisz od razu do TCE.
Jeżeli masz numer transakcji (nie wiem dlaczego poprzednio napisałem transmisji) to od razu podaj, będzie ciut szybciej.
Ja dostałęm takiego maila
"W celu weryfikacji możliwości śledzenia statusu zamówionego przez Pana samochodu w aplikacji MyT oraz portalu Moja Toyota, prosimy o przesłanie numeru transakcji TMPL/TCE. Numer transakcji TMPL znajduje się na pierwszej stronie umowy kupna-sprzedaży i zaczyna się od cyfry "2". W przypadku problemów z jego ustaleniem prosimy o bezpośredni kontakt z Autoryzowaną Stacją Dilerską, w której złożył Pan przedmiotowe zamówienie. Zawarty w wiadomości numer zamówienia jest numerem umowy między Panem a Autoryzowaną Stacją.
Jednocześnie informujemy, iż w sytuacji gdy numer TMPL/TCE nie jest zawarty w Pana umowie, prosimy o zdjęcie bądź skan pierwszej strony przedmiotowej umowy."