0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Obszycie skóry za 150 zł i jak nowaWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Witam, po 157tys km moja kierownica zaczęła mieć objawy wytarcia w górnej części. Czy jest jakiś sposób na jej renowacje? Wytarta skóra sprawia ze widać takie pojedyncze strzępki skory co jest nieprzyjemne i irytujące.
Witam, po 157tys km moja kierownica zaczęła mieć objawy wytarcia w górnej części. Czy jest jakiś sposób na jej renowacje?
Cytat: RobRoberto w 09 Sierpnia 2019, 10:22:19Witam, po 157tys km moja kierownica zaczęła mieć objawy wytarcia w górnej części. Czy jest jakiś sposób na jej renowacje?A skórzana nakładka, taki pokrowiec, nie odpowiada ci? Ja to założyłem w nowym aucie, kierownica jest trochę grubsza, świetnie leży w dłoniach i z głowy mam wycieranie skóry, bo za jakiś czas mogę zmienić sobie tę nakładkę na nową, koszt minimalny. Przesyłam link, gdzie to kupiłem i jak wyglądahttps://allegro.pl/oferta/pokrowiec-na-kierownice-ze-skory-producent-37-39-5512537097
Tego typu tanie chińskie nakładki zawierają chemiczne śmierdzące rakotwórcze substancje, które wnikają w skórę dłoni. Naturalna skóra to naturalna.
Dzieki, ale chyba bym oszalał ... jak w polonezie lub trabancie.
Dla mnie ważne jest to, że przy sprzedaży auta za 3 lata, zdejmę tę nakładkę i będzie nowa kierownica, jak z salonu.