Autor Wątek: Toyota Touch 2 with Go - problemy i bolączki  (Przeczytany 34818 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Qbek

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Toyota Touch 2 with Go - problemy i bolączki
« Odpowiedź #75 dnia: 08 Stycznia 2020, 08:48:25 »
Podsumowujac chcezz zeby ci sie kontakty wyswietlaly kup iphona albo lexusa

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Corolla 2.0 TS Executive+VIP+JBL

Offline Arturas

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 2.0 GR
« Odpowiedź #76 dnia: 23 Lutego 2020, 13:53:20 »
Pytanie do użytkowników Corolli z trochę innej beczki: Jaka jest powierzchnia z tyłu wyświetlacza? Da się do niej przykleić uchwyt do telefonu na przyssawkę?

Offline mk77

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #77 dnia: 28 Marca 2020, 22:27:23 »
Czy Toyota Touch? 2 odtwarza pliki audio flac ?

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
« Odpowiedź #78 dnia: 28 Marca 2020, 23:18:45 »
Czy Toyota Touch? 2 odtwarza pliki audio flac ?
Tak
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

Offline toranaga

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #79 dnia: 28 Marca 2020, 23:22:40 »
Wystarczy zajrzeć do instrukcji
Obsługiwany format pliku z USB:  MP3/WMA/AAC WAV(LPCM)/FLAC/ALAC/OGG Vorbis MP4/AVI/WMV
Corolla TS 1.8 Hybrid 122KM,2019,Executive,Phantom Brown poprzednio:
Corolla 1,6 132KM,CVT,sedan,2014
Corolla 1,6 125KM,sedan 2006
Corolla 1,4 86KM Liftback 1998
Włącz Kuba Wątły TV, niezależne Medium Obywatelskie.

Offline bmichal039

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Toyota Corolla
« Odpowiedź #80 dnia: 29 Stycznia 2021, 09:57:20 »
Witam, nie będę tworzyć kolejnego wątku a chciałbym się coś upewnić w temacie TT2+Go.
Jest podłączony flash disk do portu na dole konsoli, w systemie mam wybranego go i z niego gra muzyka. Po krótkim postoju typu wyskok do sklepu (konkretnie z 15 min) włączam  auto i muzyka gra dalej.  Po nocy jak odpalam auto zawsze odpala się FM, klikam na audio, zrodla na usb i sie przełącza dopiero.
Auto nowe ale dopiero na to zwróciłem uwagę, wcześniej nie włączałem jakoś nic do słuchania.
Zanim posypią się  dobre rady typu poczytaj instrukcję, tak przeczytałem dokładnie od multimediów/navi i ogólną i nie widzę bym coś skopał/ustawił.

Kolejność źródeł w sekcji audio jest taki parametr, ustawiłem te kafelki od lewej usb/BT/FM, zmieniałem odwrotnie kolejność bez zmian.
Telefon po bt spina się poprawnie zawsze, kontakty synchronizuje. 
Sprawdzalem na 2 roznych flashach w tym pierwszy jeździł od nowości w Aurisie i tam jak skończyło grać na usb, tak zaczynało grać na usb.
W sumie po tym tygodniu i codziennych porannych kombinacjach zdecydowałem się zapytać zanim zrobię czyszczenie jednostki do ustawień fabrycznych, a potem już tylko serwis. 
Ktoś się z tym spotkał czy u Was oczywiście pamięta dane źródło niezależnie ile auto stało wyłączone i kontynuuje granie muzyki ?
Aktualnie:
Corolla HB 1.8 HSD, 2024, Executive, Imperial Red
Było:
Corolla HB 1.8 HSD, 2020, Executive+VIP, Precious Silver
Auris HB 1.8 HSD, 2017, Premium+Comfort, Manhattan Grey

Offline D3F

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla TS 1.8H
« Odpowiedź #81 dnia: 29 Stycznia 2021, 23:56:11 »
Witam, nie będę tworzyć kolejnego wątku a chciałbym się coś upewnić w temacie TT2+Go.
Jest podłączony flash disk do portu na dole konsoli, w systemie mam wybranego go i z niego gra muzyka. Po krótkim postoju typu wyskok do sklepu (konkretnie z 15 min) włączam  auto i muzyka gra dalej.  Po nocy jak odpalam auto zawsze odpala się FM, klikam na audio, zrodla na usb i sie przełącza dopiero.
Auto nowe ale dopiero na to zwróciłem uwagę, wcześniej nie włączałem jakoś nic do słuchania.
Zanim posypią się  dobre rady typu poczytaj instrukcję, tak przeczytałem dokładnie od multimediów/navi i ogólną i nie widzę bym coś skopał/ustawił.

Kolejność źródeł w sekcji audio jest taki parametr, ustawiłem te kafelki od lewej usb/BT/FM, zmieniałem odwrotnie kolejność bez zmian.
Telefon po bt spina się poprawnie zawsze, kontakty synchronizuje. 
Sprawdzalem na 2 roznych flashach w tym pierwszy jeździł od nowości w Aurisie i tam jak skończyło grać na usb, tak zaczynało grać na usb.
W sumie po tym tygodniu i codziennych porannych kombinacjach zdecydowałem się zapytać zanim zrobię czyszczenie jednostki do ustawień fabrycznych, a potem już tylko serwis. 
Ktoś się z tym spotkał czy u Was oczywiście pamięta dane źródło niezależnie ile auto stało wyłączone i kontynuuje granie muzyki ?
U mnie na pewno pamiętał pendrive'a i odpalał automatycznie. Sprawdź może ten pendrive jest nieco luźny i się rozłącza. Gniazdo w Corolli jest bardzo średnie i niektóre złącza USB nie trzymają się zbyt dobrze.

Offline b-bar01

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Auris II TS 1,6
« Odpowiedź #82 dnia: 07 Grudnia 2021, 12:13:42 »
Cześć.
Po podłączeniu telefonu po BT i synchronizacji kontaktów z radiem (T2&G), awatary (fotki) przypisane do poszczególnych kontaktów wyświetlają się na wyświetlaczu radia w b. niskiej rozdzielczości (pikseloza).
To normalne czy trzeba coś zmienić w ustawieniach telefonu i/lub radia ??
Dodam, że po takim samym podłączeniu tel. z innym radiem (VW) fotki przypisane do kontaktów widać bardzo wyraźnie.
TGMO5W30->Millers0W20->EneosXprime0W20->??

GrzegorzC

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: 07 Grudnia 2021, 19:43:23 »
Prawdopodobnie przy krótkim wyłączeniu nie wszystkie systemy są od razu całkiem wyłączane, część jeszcze jakiś czas czuwa w tle i może widzi cały czas podpiętego flasha, jak dłużej postoi wszystko przechodzi w pełne wyłączenie i być może wtedy jak radio startuje to musi tego flasha na nowo wykryć i traktuje go jak nowe źródło plików.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl