Witam, nie będę tworzyć kolejnego wątku a chciałbym się coś upewnić w temacie TT2+Go.
Jest podłączony flash disk do portu na dole konsoli, w systemie mam wybranego go i z niego gra muzyka. Po krótkim postoju typu wyskok do sklepu (konkretnie z 15 min) włączam auto i muzyka gra dalej. Po nocy jak odpalam auto zawsze odpala się FM, klikam na audio, zrodla na usb i sie przełącza dopiero.
Auto nowe ale dopiero na to zwróciłem uwagę, wcześniej nie włączałem jakoś nic do słuchania.
Zanim posypią się dobre rady typu poczytaj instrukcję, tak przeczytałem dokładnie od multimediów/navi i ogólną i nie widzę bym coś skopał/ustawił.
Kolejność źródeł w sekcji audio jest taki parametr, ustawiłem te kafelki od lewej usb/BT/FM, zmieniałem odwrotnie kolejność bez zmian.
Telefon po bt spina się poprawnie zawsze, kontakty synchronizuje.
Sprawdzalem na 2 roznych flashach w tym pierwszy jeździł od nowości w Aurisie i tam jak skończyło grać na usb, tak zaczynało grać na usb.
W sumie po tym tygodniu i codziennych porannych kombinacjach zdecydowałem się zapytać zanim zrobię czyszczenie jednostki do ustawień fabrycznych, a potem już tylko serwis.
Ktoś się z tym spotkał czy u Was oczywiście pamięta dane źródło niezależnie ile auto stało wyłączone i kontynuuje granie muzyki ?