Autor Wątek: opony  (Przeczytany 5532 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jako

• Gość
opony
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Czerwca 2005, 12:59:15 »
przepraszam dwa razy mi sięklikneło :-DD

dEF

• Gość
opony
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Czerwca 2005, 13:11:52 »
Cytat: Jako
gościu weź na wstrzymanie bo robisz sięjuż nudny nie do zniesienia !!!!!!!!!
Myślisz żeś wszystkie rozumy pozjadał i jesteś najmądżejszy na tym forum bo turbo zamontowałeś ?

masz jakis kompleks?

Po pierwsze na przyszłość radzę10 razy pomyśleć i upewnić sięczy masz racjęa później cwaniakować poraz enty, Cały czas trąbisz o tej tabeli z opony.com a jakbyś zadał sobie więcej trudu przy wyborze opon i sprawdził w katalogu producenta porządnych opon (np. Continental) a nie w norauto czy feu vert to nie pisałbyś tych głupot z przekłamywaniem licznika ( jedyny argument na jaki cięstać !!)

Tak sie dziwnie sklada, ze juz o tym pisalem, ale najwyrazniej masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem... przegladalem katalogi Bridgestona, fuldy, klebbera, baruma i jeszcze pare innych, wiec informacje sprawdzalem i to nie raz.
Co do mojego "trabienia" to radze jeszcze raz przeczytac moja pierwsza wypowiedz. Jak nie zrozumiesz zrob to jeszcze pare razy - do skutku.
Napisalem, ze opony wejda i nie beda obcieraly (szerokosc ta sama, roznica wysokosci 1 cm, co przy seryjnym zawieszeniu starletki nie robi duzej roznicy), a jedynym mankamentem sa przeklamania licznika. Co, oswiece cie, nie znaczy, ze jest to jakis niewyobrazalny problem i jezeli komus to nie przeszkadza to luz. Teraz juz chwytasz? Czy mam ci to narysowac?
Ja sprawdzałem w katalogu Continentala i był podany rozmiar 195/50 R15 i ta informacja potwierdziła siępóźniej przy poszukiwaniu felg do EP91

wow... jestem z ciebie dumny! brawo!
Tak przy okazji jestem ciekaw czy felgi tak samo dokładnie sprawdziłeś przed kupnem jak informacje dotyczące opon? A może musiałeś podgiąć rant błotników? geniuszu  :lol:

Proste, poszerzylem nadkola o 20 cm z kazdej strony, zeby miec 100% pewnosc, ze nic nie bedzie obcieralo. naprawde polecam! jezdzi sie super!
I teraz to ty zamilcz !!!

Blagam o wybaczenie Panie... twoj wierny sluga juz wiecej nie zabierze glosu...  :lol:

Jako

• Gość
opony
« Odpowiedź #17 dnia: 06 Czerwca 2005, 13:35:24 »
coś kiepsko studiowałeś geniuszu te katalogi że nie zobaczyłeś rozmiaru 195/50 ale to już twój problem a nie mój;

Offline mandes

• Toyot Pełzający
  • **
    • http://www.toyota-starlet.prv.pl
opony
« Odpowiedź #18 dnia: 06 Czerwca 2005, 13:48:38 »
Panowie, ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Chodzi o to żeby wymienić sie poglądami, a tu już dochodzi do wyzwisk. O oponach/felgach do Starlety pisaliśmy już nie raz nie dwa, zatem zapraszam do przeskanowania naszego forum o Starletach. Specjalnie tych postów nie usuwam , gdyż uważam że są w nich poruszone istotne rzeczy.  To taka mała dygresja co do Waszych wypowiedzi,  narazie nie przywołuje nikogo do porządku, ale tak niebawem może sięstać  :twisted:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl