Cytat: niebiesko w 17 Września 2020, 17:27:15Cytat: zxc094641 w 17 Września 2020, 17:14:23Raczej szukam kogos kto jest na tyle kompetentny zeby mi powiedziec jakiego rozmiaru felgi 19 calowej mam szukac bo toyota nie posiada czarnych.Za chwilę będzie posiadała, bo w cenniku RAV4 na 2021 wchodzi nowa wersja Selection z czarnymi dziewiętnastkami w standardzie...no to nie do końca bedzie Selection - jest to jako osobna wersja - Black z JBL w zestawie - natomiast nie można było dobrać Skyview - i wolałem teraz zamówić z panoramą niż 19'' felgamiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: zxc094641 w 17 Września 2020, 17:14:23Raczej szukam kogos kto jest na tyle kompetentny zeby mi powiedziec jakiego rozmiaru felgi 19 calowej mam szukac bo toyota nie posiada czarnych.Za chwilę będzie posiadała, bo w cenniku RAV4 na 2021 wchodzi nowa wersja Selection z czarnymi dziewiętnastkami w standardzie.
Raczej szukam kogos kto jest na tyle kompetentny zeby mi powiedziec jakiego rozmiaru felgi 19 calowej mam szukac bo toyota nie posiada czarnych.
Chciałbym kupić felgi do mojej RAV4 2020 - https://www.oponeo.pl/felga-aluminiowa/borbet-w-black-polished-8-00x18-5x114-30-et40-00/37821096Felgi te występują tylko w szerokości 8". Czy na felgi o tej szerokości będę mógł założyć opony 225/60/18?Fabryczne felgi mają szerokość 7".
Przyszły felgi:Jak na swoją cenę i fakt, że nie potrzebują pierścieni to są ok;)I oczywiscie coś nie skumałem z tymi skręconymi kołami. Może chodziło im o osobną usługę, choć w ogole nie bylo takiej propozycji;p niewazne, poradze sobie. W kazdym razie w czujnikach cisnienia costam grzebali
Co innego ET Tu idą dystanse A co innego otwór centrujacy który w Toyocie ma 60,1mm, a większość felg akcesoryjnych ma dużo większy i wtedy potrzebne odpowiednie pierścienie redukujące Sprzedawcy dopasowują pod dane auto