Witam, czy orientujecie się czy tylko dealer jest w stanie podpiąć zamówienie do aplikacji czy np. przez infolinię też jest to możliwe? Już n-ty raz dzwoniłem do dealera i ciągle słyszę to samo "aa i tak nic nie widać tam", "a do tego vin trzeba mieć", "do centrali musimy napisać bo nie wiemy jak" itp. A tutaj na forum widzę, że pięknie śledzicie swoje zamówienia.
To chyba powinien zrobić dealer w momencie składania zamówienia. Przynajmniej tak było u mnie. Gdy zamówiłem samochód to nawet nie wiedziałem, że taka aplikacja istnieje. Dowiedziałem się jakiś czas później. Zainstalowałem, wpisałem maila, ustawiłem hasło i od razu widziałem status swojego zamówienia. Z nikim się w tej sprawie nie kontaktowałem.
Problemy z aplikacją mam natomiast innego rodzaju. Nie zapisuje mi wszystkich przejechanych tras. Czasem jestem cały dzień w ruchu a po wejściu w aplikację widzę, że ostatnia jazda miała miejsce 3 dni temu - chociaż miejsce postoju i godzinę zaparkowania pokazuje prawidłowo

Widzę, że to chyba powszechny problem i to z tych nierozwiązywalnych, co potwierdzają m.in. opinie w Google Play.
Drugi problem dotyczy powiadomień. Aplikację mam zainstalowaną na dwóch telefonach - nowym Samsungu (android 13) i starej Motoroli (android 11). Na Motorolę dostaję powiadomienia o otwartych drzwiach lub bagażniku, natomiast na Samsunga żadne powiadomienie jeszcze nie przyszło. Ustawienia samej aplikacji i systemowe powiadomień oczywiście identyczne w obydwu telefonach. Jak to wygląda u Was?