Witam
Na imię mam Arek, mieszkam w Siedlcach. W mojej karierze drivera bylo pare maluszków,Nysa, Tico, Matiz, Corolla , Octavia i obecnie Ceed
Ostatni samochód który nadal posiadam jest spoko, silniczek 1,6 daje rady jednak czas wrócic na łono Toyoty hihihih.
Mam kilka pytan dotyczacych raczej wyposazenia bo ciut jestem pogubiony. Poszukuje takowego Aurisa gdzies z rocznika okolo 2015. Jak widzę są tam różne typy stacji multimedialnej tzn. widzę podstawową plus klima sterowanie oddzielne ale jest też Toyota Touch 2 i to chyba w dwóch rodzajach z ekranem 6 i 8 calowym. Czy to zawsze jest Touch 2 tylko różny ekran czy jeszcze jest jakas różnica (jest jeszcze Go ale to chyba tylko o navi chodzi). Dodatkowo widzę ze w danym roczniku wystepują chyba 3 rodzaje zagarów/szaf. Jest z malym ciekłokrystalicznym wyswietlaczem, wyswietlaczem wiekszym jakby DOT VW i jest chyba taka szafa z zegarami w "tulejach" plus po srodku wyswietlacz TFT. Jak to sie wszystko ma do jakiej wersji? Jak widzę jest dosc spora zmiennosc wyposażenia. Celuję raczej w 1,6 ale z tym jest ciut gorzej, wiekszość na rynku wtórnym to diesle albo 1,4. Zapytam jeszcze o jedną rzecz - czy czujniki cofania to zawsze w tym samochodzie występują z kamerą cofania czy to sa dwa oddzielne moduły?