Ja sie nie znam na gazowaniu aut i pisze tylko o problemach jakie mam z tą instalacja. Po ilus tam wizytach u gazownika wkurzylem sie i pojechalem do innego gazora z Koszalina. Gosc ma bardzo dobre opinie i wiedzę,i przyjezdzaja do niego ludzie nawet ze Szczecina. Jego opinia była jednoznaczna, lpg tech to gówno. Miał nawet takie ładne podświetlane logo lpgtecha nad bramą wjazdowa ale jak z nim porozmawiałem, to stwierdził że już nie będzie montował lpgtecha i rezygnuje ze współpracy. Dobijają go ciagle wracający klienci na regulację itp. Ci do mojej instalacji, to stwierdził że jest założona profesjonalnie i nie ma zastrzeżeń. To było jakies 3lata trmu. Może teraz się coś zmieniło. Ja w każdym razie odpuściłem sobie ciągle wizyty u gazownika i jezdze na tym co mam. Raz zgasnie, innym razem telepie silnikiem, to żre jak smok,to chodzi jak bajka. Przestałem już na to patrzeć bo mi się nie chce i szkoda nerwow. Gaz mam zamontowany w BMW E36 1.8 is, Renault Megane 1.4 16V i Audi A3 1.8 20V.