Drewno styknie i proste trwałe rozwiązanie.Z wydruku przymierzam się do zaprojektowania adaptera na druk 3D, by trzymać klapkę bezpieczników z włożonymi adapterami do podłączenia kamery.Może jak zrobię to ktoś będzie zainteresowany.
Macie dostęp do biuletynów Toyoty?Konkretnie poszukuję BO-00440T-TME - Deck board broken and deck side trim deformed by loading in luggage area.Chyba mnie to dotyczy, ciekawy jestem jakie remedium wymyślili.
Jak siedziałem w bagażniku, to mi się podłoga zapadła. Kiepsko to mają zrobione.
Cytat: Kiełek w 24 Września 2020, 12:19:49Macie dostęp do biuletynów Toyoty?Konkretnie poszukuję BO-00440T-TME - Deck board broken and deck side trim deformed by loading in luggage area.Chyba mnie to dotyczy, ciekawy jestem jakie remedium wymyślili.Nie mam jak wkleić, ale piszą w tym biuletynie, że trzeba wymienić na nową, która jest już wzmocniona (nowy nr części to 64740-42**1-C0). Replace (panel assy, deck trim side (only deformed) according to repair manual). Nie piszą czy darmo, czy nie.
Tutaj trzeba sobie darmowe konto utworzyć (https://www.toyota-tech.eu/).Potem biuletyny są pod: Naprawa-Techniczny biuletyn serwisowy. Szukamy po VIN lub marce. Aby go przeczytać, trzeba wykupić dostęp (zaczyna się od 4 EUR/godz).
Toyota ma dobry napęd, dobrą opinię nt. niskiej awaryjności. Natomiast w multimediach, czy też sprytnych rozwiązaniach ułatwiających życie to np. od Skody musi się jeszcze długo uczyć. Chociaż mam wrażenie że akurat Toyocie na tym nie zależy. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Cytat: marb w 08 Grudnia 2019, 09:50:42Toyota ma dobry napęd, dobrą opinię nt. niskiej awaryjności. Natomiast w multimediach, czy też sprytnych rozwiązaniach ułatwiających życie to np. od Skody musi się jeszcze długo uczyć. Chociaż mam wrażenie że akurat Toyocie na tym nie zależy. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaMnie np. tak z wyglądu bardziej podoba się Tiguan / Kodiaq ale po jeździe próbnej RAV4 (H 218KM) oraz Tiguanem i Kodiakiem (TSI 1.5 DSG) nie miałem wątpliwości, że najlepszy wybór to RAV4.