0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na fakturze nie ma wyszczególnionej samej kwoty za przedłużenie gwarancji Relax jest one wliczona do ceny przeglądu.
ja mam wpisane ile Relax kosztuje .
Cytat: Nimrod-PW w 20 Lutego 2024, 17:31:56Na fakturze nie ma wyszczególnionej samej kwoty za przedłużenie gwarancji Relax jest one wliczona do ceny przeglądu.To dziwna to gwarancja, jeżeli nie wiadomo ile ona kosztuje. Do tej pory, w innych markach, zawsze znałem kwotę.
Mam od 12.23 Relax - wiec wymienia mi to za 0 pln,bez niej - musialbym dać kilka tys.pln
Cytat: crystian09 w 19 Lutego 2024, 09:27:50Mam od 12.23 Relax - wiec wymienia mi to za 0 pln,bez niej - musialbym dać kilka tys.pln A nie zostało już ustalone na forum, że do 8 lat Toyota wymienia gratis, a na kolejne dwa lata trzeba wykupić Relax?I nie jest to kilka tysięcy, a raczej 25-30?
W aplikacji jest cennik przeglądów bez rekax. Wystarczy odjąć. Ale
Ale ja nic nie chcę odejmować i robić wyższej matematyki
Tyle postów a nikt nie napisał konkretnie ile kosztuje gwarancja Relax.
Nie no, odejmowanie to jednak nie jest wyższa matematyka...:P
"Cena przeglądu gwarancyjnego jest różna w zależności od modelu samochodu. Na przykład za przegląd RELAX Toyoty Yaris należy zapłacić 930 zł, Toyoty Auris – 1080 zł, a Toyoty RAV4 – 1170 zł."
Dużo za serwis przy 60k km z Relaxem?W aso2 chcieli za wszystko ok 700pln wiecej ..