Nie chodzi mi o sam hak tylko o to że samochód nie ma homo do zakładania haka .Wejdz na forum camry i przeczytaj.To tak jak z tymi kołami jedne mają homo na 16 inne na17 .Pewnie to jest jao ciekawostka ale dziwne że camry i raw hybrydy nie mają homo na zakładania haka a camry bagażnika dachowego
Poczytaj o camry
No dobra bez nerwów ja tylko zobaczyłem co piszą na forum camry.Ale to pewnie gówno burza taka jak w pewnych miejscach u nas
Planuję w najbliższym czasie montaż haka (głównie dla platformy na 4 rowery). Toyota Wola zaproponowała za jak+montaż 2000 zł a Toyota Włochy 3500 zł... Rozstrzał cenowy jest ogromny. Mam dwa pytania - jakie haki polecacie dla hybrydy combi i w którym salonie w Warszawie zrobić to najlepiej?
Pewnie to jest jao ciekawostka ale dziwne że camry i raw hybrydy nie mają homo na zakładania haka
Both front- and four-wheel drive RAV4 Hybrid models have a legal towing capacity of 750kg for unbraked trailers. With regards to braked trailers (where the trailer has its own braking system), the front-wheel drive RAV4 Hybrid has a recommended towing capacity of 800kg and the four-wheel drive RAV4 Hybrid has a recommended towing capacity of 1,650kg.
Cytat: Pawel.Kwa w 17 Stycznia 2020, 19:46:47Pewnie to jest jao ciekawostka ale dziwne że camry i raw hybrydy nie mają homo na zakładania hakaOd IV generacji napędu hybrydowego wszystkie pojazdy mają możliwość instalacji normalnego haka.Cytuj (zaznaczone)Both front- and four-wheel drive RAV4 Hybrid models have a legal towing capacity of 750kg for unbraked trailers. With regards to braked trailers (where the trailer has its own braking system), the front-wheel drive RAV4 Hybrid has a recommended towing capacity of 800kg and the four-wheel drive RAV4 Hybrid has a recommended towing capacity of 1,650kg.
Jako posiadacz Camry potwierdzam ze Toyota nie pozwala montowac haka do tego auta.
TOYOTA UKJanuary 27, 2020 at 13:49Hi Adam,Thanks for choosing Toyota.Unfortunately, towing with the Camry Hybrid is not permitted. We expect this will be disappointing news considering you have already ordered the vehicle. We would always recommend throughly checking that a vehicle?s equipment and specification suit your needs.Corolla, RAV4 and C-HR are the hybrids which can tow, with the RAV4 having the highest towing capacity.Do let us know if we can assist further.Thanks