0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
"I można korzystać do woli, google, yanosik, Spotify, Carplay- ja niestety jestem wierny androidowi, ale przez kabel jest android auto."no chyba, że czegoś nie zrozumiałem po tym wpisie
glowna wada krytykowana w kazdym tescie rozwiazana. dziekuje mozna sie rozejsc i zamknac temat
Witam, Nie miałem ostatnio czasu aby dyskutować z wami. Otóż ja założyłem moduł oferowany przez Hadron, oczywiście możemy dyskutować ze drogo, owszem. Ja osobiście uznałem że zamontuję ten oto gadżet do Camry. Autem będę jeździł jeszcze przez 7 lat. Za 3 lata kończy mi się leasing ale muszę wymienić żonie auto na kolejne 4 lata, bo na tyle lat zawsze biorę leasing. Dlatego stwierdziłem że w perspektywie 7 lat to nie jest gigantyczny wydatek.Spostrzeżenia jest ich bardzo dużo i raczej nie widzę tutaj aspektów negatywnych. Wszystko działa poprawnie. Żona przejechała dzisiaj blisko 500 km beż najmniejszego problemu , na google maps I w tle oryginalne radio, można i tak.Aby wszystko działało muszę udostępnić wifi z komórki- ,żaden problem.I można korzystać do woli, google, yanosik, Spotify, Carplay- ja niestety jestem wierny androidowi, ale przez kabel jest android auto. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka