Ty to jeszcze na wschód wysłałeś, oni tam sami pewnie w szoku, że Lach się nie bał 

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka
To sie nazywa DESPERACJA!
Ale fakt, jak napisalem kilka postow na ruskim forum Camry, to mnie zwyzwli ze do Gułagu, Arbeit macht Frei a na koniec zbanowali bez mozliwosci odblokowania konta. Jednak chlop ze wsi wyjdzie a wies z chlopa nigdy. Bylo tez kilka osob, ktore mnie bronilo
chwala im za to.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kilka osób... błąd statystyczny. Dużo podróżowałem, a z racji zawodu mam też kontakt z różnymi nacjami i powiem tak, Rosjanie to dobrzy ludzie, ale mózgi wyprane w dużej części (zresztą teraz i u nas widzę to w większym stopniu, niż za komuny).
Kilka lat temu byłem na raftingu w Turcji i na całe towarzystwo tylko ja z żoną byliśmy Polakami, kilka par z Rosji, Francja, Anglicy i Turcy.
Żona miała w pewnym momencie problem, to Rosjanka biegiem jej pomogła ale reszta patrzyła na nią z byka. Cóż, okazało się, że to była Rosjanka z Niemiec

Jeszcze 20 lat temu, na wieść, że jesteśmy z Polski powitań nie było końca, a z takiej integracji wracałem jak zombi lub na czworaka.
Olbrzymia w tym wina polityków i środków masowego przekazu.
Sorry za off top ale tak mi się zebrało w przerwie meczu

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka