0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zestaw Focal IS 690 Toy. Nie polecam do montazu. Lepiej ISU 165mm i przycinac z MDFu dystanse. Np. Z Lexusa GS. Bez kątówki sie nie obeszło. Mialo byc plug and play... drzwi wyciszone pianka kauczukowa. Mata butylowa od srodka. Calosc wyszla okolo 750 zl glosnikami i matami. Niedlugo na tyl wpadaja Focal ICU 165mm lub IC 165mm Toy w zaleznosci od tego co zobacze po zdjeciu boczkow. Wrazenia: MEGA! Te glosniki wydobyly tak wiele detali, az czlowiek sie dziwi jak to pieknie gra. Glosniki moge dac na MAX i nie ma zadnego znieksztalcenia, buczenia, charczenia ani nic. Gra pieknie w calej skali. Z innych rzeczy: bass jest dosc plytki. Mam wrazenje ze nie ma takiego niekkiego uderzenia. Raczej jakby ktos walil mlotkiem maja sie wygrzac. Wtedy powiem wiecej. Ciekawostki: glosniki graja pieknie na obu polaryzacjach. Probowalem mieszac plusem i minusem ale roznicy nie bylo. Dzieki dla uzytownimow tomeksp oraz Kiełek za pomoc na PW. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czy dobrze zrozumiałem, że wstawiłeś elektrykę do klapy bagażnika Mógłbyś wrzucić jakiś filmik jak to wygląda, koszt i czy sam to robiłeś. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Jak już pisałem wcześniej po okejeniu drzwi przednich przy jeździe próbnej było definitywnie słychać różnicę między przodem a tyłem w sesie hałas dobiegajacy ze strony tylnych dzwi. Dzwiek moim zdaniem nabrał większej głębi i czystości.Modul od lusterek to szybka akcja jest ..3 kostki przepinasz i tyle... co do wygluszenia w drzwiach to go nie ma po prostu, a nie przepraszam na środku każdych dzwi byl kawałek maty bitumicznej 10x5 cm????. W bagażniku wygluszylem tylko półkę gdzie subwoofer jest. Od dołu mata bitumiczna i od gory też mata + pianka bo w Camry z jbl problemy występują z brzeczeniem z okolic subwoofer. Spoiler dosyć dobrze wykonnany już w metaliku czarnym w zestawie z taśmą montażowa. Progi dosyć szybka akcja ... podłączasz się pod plus stały i minus z włącznika oświetlenia przy drzwiach z tym ze ja podłączyłem każdy próg oddzielnie żeby przy otworzeniu poszczególnych dzwi dany próg się zapalił a oryginalnie wszystkie zapalay się jednocześnie. Jak będziesz miał jakieś problemy to daj znać , postaram ci się pomóc. Ciekawy jestem jak ci to pójdzie z tym montażem elektryki do klapy. Ja dzisiaj zamówiłem spryskiwacz do kamery, zobaczymy kiedy przyjdzie.Pozdro
JoeJ gratulacje ta klapa super.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
A ja żałuję że mam executive bo bym to cholerne radio 8" wywalił i chińczyka jakiegoś wstawił