Autor Wątek: Gadżety do naszych Camry TNGA  (Przeczytany 186783 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pireus

• Gość
Odp: Gadżety do naszych Camry TNGA
« Odpowiedź #270 dnia: 30 Marca 2021, 16:11:49 »
Zamowilem czarny. Jest srebrny
Reklamuj, jak zamawiałem Carlinkit czarny a dostałem biały to zwrócili mi 75% ceny. A i tak schowałem go pod plastiki deski rozdzielczej i  nic nie widać.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #271 dnia: 30 Marca 2021, 16:32:27 »
Zamowilem czarny. Jest srebrny
Reklamuj, jak zamawiałem Carlinkit czarny a dostałem biały to zwrócili mi 75% ceny. A i tak schowałem go pod plastiki deski rozdzielczej i  nic nie widać.
Mam na koncie 100% ceny :) otworzylem spor. Po 15minutach zamkniety pomyslnie dla mnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #272 dnia: 30 Marca 2021, 17:41:13 »
No to srebrny darmowy, to i ocet słodki

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #273 dnia: 30 Marca 2021, 19:27:13 »
No to srebrny darmowy, to i ocet słodki

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka
Az mi sie zaczal podobac

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
Gadżety do naszych Camry TNGA
« Odpowiedź #274 dnia: 11 Kwietnia 2021, 23:09:51 »
Wiec tak: uchwyt na telefon to jedno wielkie badziewie. Jakbym nie dostal zwrotu 100% to bym sie wkurzyl. Trzeszczy, halasuje, no po prostu tani plastyk. Wypiąłem. Jest wersja z magnesem, taka polecam.

Zaslonki na tylne okna. To powiem, ze robia robote :) dziecko przestalo mi narzekac na slonce i chetniej ze mna jezdzi niz z mama Rav4 :)

Offline Bierut

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #275 dnia: 12 Kwietnia 2021, 15:29:10 »
W kwesti uchwytu na telefon podzielę się swoim rozwiązaniem. Jak jadę w dalszą trasę to na półce tej z indukcją kładę portfel, a o niego opieram w poziomie telefon z Google Maps. Jak trzeba to podłączam krótkim kablem spiralnym który jest za nim schowany. Plusy: wyglada jak wbudowany dodatkowy wyświetlacz, mogę korzystać równocześnie z nawigacją fabryczną, wzrok kieruję w tym samym kierunku, jest zacieniony-nie ma refleksów światła. Minusy? Chyba nie ma, bo jak wychodzę z auta to i tak zabieram portfel i telefon. Naprawdę trudno znaleźć inne auto z tak poręczną wnęką ????

Offline miodzio

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #276 dnia: 15 Kwietnia 2021, 11:30:24 »
Cześć
Chciałem podzielić się z Wami swoim pomysłem na uchwyt - nie chciałem niczego wieszać na kratkach, szybie ani w slocie CD i udało mi się znaleźć taki wynalazek:
Link do zdjęcia gdyby poniżej się nie wyświetlało

Wystarczy włożyć go do uchwytu na kubek i wysunąć 'bolce', które go stabilizują w cup holderze. Gdyby ktoś był zainteresowany, to jest to Belkin F8J168BT
« Ostatnia zmiana: 15 Kwietnia 2021, 11:35:41 wysłana przez miodzio »

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #277 dnia: 16 Kwietnia 2021, 11:21:34 »
Bardzo fajne rozwiazanie i witamy kolejnego kolege z Comfort + Business :)

Offline Steffen_75

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #278 dnia: 18 Kwietnia 2021, 21:45:13 »
W kwesti uchwytu na telefon podzielę się swoim rozwiązaniem. Jak jadę w dalszą trasę to na półce tej z indukcją kładę portfel, a o niego opieram w poziomie telefon z Google Maps.

Ja z kolei kładę telefon na kolumnie kierownicy - całkiem wygodnie można korzystać z nawigacji. Minus jest taki, że kilka razy telefon został zgnieciony w momencie podnoszenia się kierownicy :-(

Offline Steffen_75

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #279 dnia: 18 Kwietnia 2021, 21:49:15 »
Cześć
Chciałem podzielić się z Wami swoim pomysłem na uchwyt - nie chciałem niczego wieszać na kratkach, szybie ani w slocie CD i udało mi się znaleźć taki wynalazek:

Wystarczy włożyć go do uchwytu na kubek i wysunąć 'bolce', które go stabilizują w cup holderze. Gdyby ktoś był zainteresowany, to jest to Belkin F8J168BT

Wygląda całkiem porządnie i funkcjonalnie. A czy bez problemu można ładować telefon po włożeniu do uchwytu? W sensie czy jest wystarczająco miejsca, żeby włożyć kabel zasilający?

Offline miodzio

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #280 dnia: 19 Kwietnia 2021, 07:57:02 »
Cześć

Wygląda całkiem porządnie i funkcjonalnie. A czy bez problemu można ładować telefon po włożeniu do uchwytu? W sensie czy jest wystarczająco miejsca, żeby włożyć kabel zasilający?

Nie ma problemu z ładowaniem - telefon jest trzymany za boczne krawędzie, więc dolna krawędź gdzie zwykle jest gniazdo do ładowania jest niezasłonięta

Offline Gawel89

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #281 dnia: 04 Czerwca 2021, 13:44:24 »
Panowie widzieliście może u Chińczyków zestawy do przerobienia schowka w podłokietniku na klimatyzowany?

Offline Masyk

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #282 dnia: 07 Czerwca 2021, 00:22:17 »
Sporo gadżetów do mojego samochodu kupowałem na Aliexpress i są naprawdę ok. Zerknij sobie też na  https://www.facebook.com/groups/aliauta/ , z ich polecenia kupiłem sporo produktów.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #283 dnia: 07 Czerwca 2021, 07:55:27 »
Sporo gadżetów do mojego samochodu kupowałem na Aliexpress i są naprawdę ok. Zerknij sobie też na  https://www.facebook.com/groups/aliauta/ , z ich polecenia kupiłem sporo produktów.
Wrzuc jakies linki. Nie kazdy ma facebooka.

Offline Piwo

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #284 dnia: 07 Czerwca 2021, 08:13:31 »
To i tak grupa zamknieta

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl