0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Masyk w 07 Czerwca 2021, 00:22:17Sporo gadżetów do mojego samochodu kupowałem na Aliexpress i są naprawdę ok. Zerknij sobie też na https://www.facebook.com/groups/aliauta/ , z ich polecenia kupiłem sporo produktów.Wrzuc jakies linki. Nie kazdy ma facebooka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sporo gadżetów do mojego samochodu kupowałem na Aliexpress i są naprawdę ok. Zerknij sobie też na https://www.facebook.com/groups/aliauta/ , z ich polecenia kupiłem sporo produktów.
Czy jest jakiś moduł... czy inne coś co mógłbym dołożyć i otwierać zdalnie okna? Mam biuro na piętrze, auto pod oknami, chciałbym opuścić okna przed wyjściem z biura, by trochę wystudzić piekarnik.
Cytat: Yabadabadoo w 07 Lipca 2021, 11:37:54Czy jest jakiś moduł... czy inne coś co mógłbym dołożyć i otwierać zdalnie okna? Mam biuro na piętrze, auto pod oknami, chciałbym opuścić okna przed wyjściem z biura, by trochę wystudzić piekarnik.To nie moduł. To jest wbudowana funkcjonalnosc. Mozesz sobie zrobic to w ASO lub zakupic Cariste w cenie uslugi w ASO i zmienic to i duzo wiecej mam i czesto uzywam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czytałem w instrukcji, ale wydaje się, że pilot może otwierać albo okna albo auto... to trochę średnio, ale może coś źle zrozumiałem. Dopytam w serwisie - kolejny przegląd wypadnie za 3-4 tygodnie."Carista"? - mam gdzieś jakiś moduł diagnostyczny - służył mi do kasowania błędów w starych autach, więc do camry jeszcze nie było okazji wpinać ale może spróbuję
Jak dlugo nacisniej przycisk otwarcia drzwi to otwierasz okna do momentu az puscisz przycisk.
Cytat: klaudiusz w 07 Lipca 2021, 15:40:38Jak dlugo nacisniej przycisk otwarcia drzwi to otwierasz okna do momentu az puscisz przycisk. A potem przyciskiem zamykasz drzwi i masz zamknięty samochód z oknami otwartymi na jaką chcesz wysokość.
Jak nie działa? Ja tak często robię? Idąc do auta klikam przycisk otwierania, potem jeszcze raz trzymam dłużej aż się okna otworzą (delikatny sygnał dźwiękowy informuje o otwieraniu się okien). To samo w drugą stronę.
I nie działa. Może dlatego że to comfort?Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka