Na Allegro poniżej 150PLN już raczej nie znajdziesz - wyczuli biznes. Kiedyś były po 70PLN i nikt tego nie kupował...
Ja swój jutro odsyłam, będzie mnie tylko denerwował... Chyba, że ktoś chce go ode mnie za 160PLN - tyle zapłaciłem.
Myślałem nad "chińczykiem", ale na Allegro są po 200PLN od CHRów, więc lepiej lokalnie.
Przyciski pasażerów od CHRów nie będą świecić, chyba że podciągniesz sobie zasilanie podświetlenia od podgrzewania foteli (z tyłu), a z przodu trzeba poszukać gdzieś indziej. Minus taki, że po włączeniu zapłonu przycisk pasażera z przodu będzie świecić non stop.
W "chińczykach" dla pasażerów może być już zmostkowane wewnątrz przycisku, będzie świecić bez kombinacji w instalacji.
Ja jaszcze poluję na podświetlany przycisk ustawiania lusterek. Ale to raczej dla funu, bo nie sądzę żebym go używał często - choć przecież te tumany nie skorelowały pamięci foteli z ustawieniem lusterek... W poprzednich autach jak miałem pamięć ustawienia foteli, lusterka też miały pamięć położenia skorelowaną z położeniem fotela.
Czekam na wycenę nówki funkiel sztuki, ale mój opiekun zdaje się zachorzał...