Zestaw który zainstalowałem kosztował z przesyłką 183zl (wybrałem najtańszy).
Zamówienie dotarło po miesiącu. Było kompletne i porządnie zapakowane co się raczej nie zdarza na Aliexpress
Pierwsze co mocno pozytywnie zaskoczyo mnie to jakość. Te osłony z zainstalowanymi diodami są naprawde dobrze zrobione, praktycznie jak orginał. Jedyna różnica to większa struktura farby użytej do ich pomalowania

Diody które są tam użyte a jest ich aż 3 dają sporo światła. Moim zdaniem zbyt wiele ale to oczywiście kwestja gustu

Ja coś z tym zrobie bo na moje oko wystarczyła by jedna dioda aby podtrzymać delikatny standart pozostałych orginalnych podświetleń.
Zestaw na każdym obwodzie ma zainstalowany bezpiecznik. To też duży plus. Rozwiązanie prymitywne ale skuteczne

Sam montaż to dosłownie 5 minut na każde drzwi.
Demontaż zaslepek najlepiej zacząć od miejsca pokazanego na zdjęcia poniżej.

Odważnie wciskamy coś miekkiego i sama wyskoczy. Ja używam do tego łyżek z tworzywa dedykowanych do demontażu tapicerki. cały komplet kosztuje coś koło 10 zl więc wydaje mi się ze warto mieć taki zestaw.
Po demontażu zaślepki musimy zdjąć panel z przełącznikiem od szyby zaczynając demontaż (jeśli ktoś jeszcze tego nie wie) od tylnej strony. Z przodu pod uchwytem do zamykania drzwi są haczyki które można urwać.
Wkładanie nowego mudułu z oświetleniem jest banalne. Wystarczy wprowadzić kabel przez otwór poniżej i odszukać go niżej w miejscu podłączenia. Ciągnąc za przewód wkłądamy zalepkę wówczas nie mamy problemów z zawijającym się przewodem który może nam utrudnić demontaż zaślepki.

Na dole przy przełączniku rozpinamy kostkę i wpinamy naszą przejściówkę z zestawu. Jedna przejściówka jest inna - szersza. To ona idzie do drzwi kierowcy. Pozostałe są identyczne.

I to tyle ...
najfajniejszy efekt jest z tyłu gdyż ożywia to podświetlenie całe wnętrze. Niestety nie udało mi się go uchwycić na zdjęciach.

Jeszcze jedna uwaga.
Wydaje się że przełączniki z podświetleniem od CHR do szyb pasażerów muszą działać. Ktoś tu pisał że tak nie jest, ale skoro mamy doprowadzone napięcie 12v bo da się je wykorzystać do podświetlenia klamek to i da się to zrobić z przełącznikami. Ja narazie ich instalować nie zamierzam ale kto wie...
Uwaga 2:
Jest jeden mały błąd w podpięciach tego zestawu przy drzwiach kierowcy.
Jak naciśniemy przycisk start ale bez hamulca a więc nie odpalamy naszego auta to z całej 4 drzwi to podświetlenie się zapali (dodam że podświetlenie na panelu sterowania okien zainstalowanym z CHR nie). Jeśli odpalimy auto zapalają się koljene. niby nic takiego bo tak naprawde każdy odpala auto od razu a nie wciska start, pożniej znow start.... ale jednak można by to poprawić.