Możesz przekleić co tam napisałeś w mailu?
A ja nie potrafię wysłać tam maila :(Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: MAIL FROM not accepted from server!' ........
Dzięki. Będę próbował. Ile w sumie Cię to kosztowało?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Cytat: tomeksp w 18 Sierpnia 2020, 09:53:03A ja nie potrafię wysłać tam maila :(Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: MAIL FROM not accepted from server!' ........Ktos ich spamowal i zablokowali cala domene. Zaloz sobie maila ba jakims wp czy interii i probuj. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: klaudiusz w 18 Sierpnia 2020, 09:54:46Cytat: tomeksp w 18 Sierpnia 2020, 09:53:03A ja nie potrafię wysłać tam maila :(Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: MAIL FROM not accepted from server!' ........Ktos ich spamowal i zablokowali cala domene. Zaloz sobie maila ba jakims wp czy interii i probuj. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKurcze, gmaila zablokowali????
@JMB, z jakiego maila Ci odpowiedzieli?Wyślę do nich bezpośrednio, a nie przez formularz.
Napisałem do nich na mail@cleancam.ru