Ruskie z cleancama mnie denerwują... paczka idzie od początku grudnia, utknęła gdzieś na granicy RU-PL, bo Rosja piszę released, a Polska pisze, że jest w Moskwie.Cleancam odpisuje, że wyszło z Rosji i co zrobisz, nie mamy pana płaszcza...Płaciłem przez paypala, ciekaw jestem, czy da się zrobić jakiego complaina na nich, bo to jest przegięcie, by miesiąc całość szła i jeszcze swołocz mnie w mailach zlewa, nawet nie podjęli się próby złożenia reklamacji, bo w końcu oni są nadawcami...Przerabiał ktoś coś podobnego?
Nie ogarnąłem tego jeszcze.Po prawej jest listwa świecąca w długim otworze, trzeba by zmienić ten plastik. Po lewej chyba wystarczy wywiercić otwór.Nie wiem jeszcze, czy kable są.Przy tacy środkowej wystarczy diodę włożyć.
Tacka lewa w comfort nie ma otworu na diodę, tacka środkowa ma i otwór i kostkę, tacka prawa nie ma mlecznobiałego "paska" który jest podświetlany w wyższych wersjach.Bez przeróbki /wymiany tacek nie da rady.Amen.
Cytat: Krisman w 06 Stycznia 2021, 12:58:22Tacka lewa w comfort nie ma otworu na diodę, tacka środkowa ma i otwór i kostkę, tacka prawa nie ma mlecznobiałego "paska" który jest podświetlany w wyższych wersjach.Bez przeróbki /wymiany tacek nie da rady.Amen.Dzięki, ciekawe tylko czy jest to gdzieś dostępne (takie tacki) do kupienia / wymiany ...