A czarny dach ja mam, wystarczyło wziąć skyview. Ale cała reszta w kolorze podstawowym.
Cytat: apek w 01 Września 2023, 12:51:26A czarny dach ja mam, wystarczyło wziąć skyview. Ale cała reszta w kolorze podstawowym.U mnie niestety dach czesciowo jest biały pomimo skyview.
Próżnoś repliki się spodziewałNie dam ci prztyczka ani klapsa.Nie powiem nawet "Pies cię ",bo to mezalians byłby dla psa.Tuwim, Julian zresztą.
Cytat: topoll w 01 Września 2023, 22:12:47Próżnoś repliki się spodziewałNie dam ci prztyczka ani klapsa.Nie powiem nawet "Pies cię ",bo to mezalians byłby dla psa.Tuwim, Julian zresztą.Może jednak coś od siebie, bez podpierania się cytatami. Medycyna określa to jako osobowość histrioniczną
Kompulsywne kupowanie w oczekiwaniu na samochód. Tak nazywają to psychiatrzy.
Cytat: pireus w 01 Września 2023, 22:09:07Kompulsywne kupowanie w oczekiwaniu na samochód. Tak nazywają to psychiatrzy.Ja tak miałem i przed i po zakupie - to już chyba inna kategoria, nie ?
Tuningu optycznego ciąg dalszy - mam Hybrid'y na błotniki - z demontażu, ale idealne.
Cytat: OBI_FMJ_PL w 31 Sierpnia 2023, 23:04:49Tuningu optycznego ciąg dalszy - mam Hybrid'y na błotniki - z demontażu, ale idealne.Zamontowane, ze 3 godziny dziergania, ale ja za dokładny jestem.Przy okazji wrzucam filmik instruktażowy - bo cytując autora - "nie każdy wie jak to zrobić" Warto też cały obejrzeć - i nie, to nie jest konto kabaretowe https://youtu.be/yDvbVfNtl14?t=255
Pokaż efekt