Czy w RAV4 jest opcja włączenia w TechStream możliwości domykania okien w przypadku wykrycia na czujniku deszczu ?
Czy w RAV4 jest opcja włączenia w TechStream możliwości domykania okien w przypadku wykrycia na czujniku deszczu ?-- Pytam pod kątem wczorajszej ulewy :D (i otwartych szybach :D )
U mnie jak jadę i mam otwarte szyby, szyberdach.. i zaczyna padać, samochód informuje mnie o otwartych szybach i pyta czy zamknąć. Potwierdzam i zamyka Ale jak stoi wyłączony to chyba nie zamknie
Cytat: gilal w 16 Kwietnia 2024, 18:01:09U mnie jak jadę i mam otwarte szyby, szyberdach.. i zaczyna padać, samochód informuje mnie o otwartych szybach i pyta czy zamknąć. Potwierdzam i zamyka Ale jak stoi wyłączony to chyba nie zamknie Ja też to mam, ale w języku japońskim i nie wszystko rozumiem. Nie wiesz czy można zmienić na mandaryński? :D
Cześć, czy ktoś oklejał matowe osłony dolne w czarny połysk jak w wersji Selection? Jeśli tak, jaki koszt usługi?
Co do modyfikacji to na początku procesu proponuję zacząć od podstawy podstaw, czyli wymiany najtańszych śrub z OBI/śmietnika na plastikowe + podklejenie ramki. Naprawdę zaprocentuje w przyszłości zarówno dla stanu lakieru klapy jak i rdzawych zacieków ze zgnilych śrub
Są specjalne podkładki pod tablicę rejestracyjną