Nie wiem czy się spaliła dioda, czy oszczędzili, ale potrzebne te światełka wszędzie? Kiedy się używa pamięci foteli? W momencie wejścia do auta, kiedy pali się ogólne oświetlenie wnętrza. Czy w takim razie potrzebne jest kolejne źródło światła?
Cytat: Konrad62 w 25 Lutego 2025, 09:23:02Nie wiem czy się spaliła dioda, czy oszczędzili, ale potrzebne te światełka wszędzie? Kiedy się używa pamięci foteli? W momencie wejścia do auta, kiedy pali się ogólne oświetlenie wnętrza. Czy w takim razie potrzebne jest kolejne źródło światła?Zadałem proste pytanie. Czy fabrycznie powinno świecić, czy nie, bo mam przegląd i nie wiem, czy powinienem to zgłaszać, czy tam nie ma podświetlenia. Zamiast dostać konkretną odpowiedź, dostałem info, że nawet jakby miało świecić, to jest mi to niepotrzebne. Może ktoś inny coś powie konkretnie? Powinno świecić, bo jest tam dioda, czy akurat tam nigdy nie było?
W wielu samochodach tej klasy, niestety, podświetlenie przycisków pamięci fotela kierowcy jest rzadko spotykane, nawet w wersjach wyższych.
Dzięki za linka ale ja chcę tylko światełko w schowku pasażera