0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: radek2020 w 25 Stycznia 2025, 18:42:25Znalazłem, już chciałem zamawiać a tam patrzę wymiary inne w wersji fwd i inne AWD. Ale tak to już jest na AliHej.I jak, zakupiłeś i zamontowałeś chlapacze z Ali?Jeśli tak i wszystko jest w porządku, to zapodaj proszę linka.
Znalazłem, już chciałem zamawiać a tam patrzę wymiary inne w wersji fwd i inne AWD. Ale tak to już jest na Ali
Cytat: Fortran w 06 Czerwca 2025, 10:48:08Cytat: radek2020 w 25 Stycznia 2025, 18:42:25Znalazłem, już chciałem zamawiać a tam patrzę wymiary inne w wersji fwd i inne AWD. Ale tak to już jest na AliHej.I jak, zakupiłeś i zamontowałeś chlapacze z Ali?Jeśli tak i wszystko jest w porządku, to zapodaj proszę linka.Witam, kupiłem na olx , ktoś z podkarpacia sprzedawał nowe OEM za 200zł , byłem w Krakowie w serwisie KURO na wymianie oleju, przeglądzie i czyszczeniu klimatyzacji i montażu blach antykradzieżowych i przy okazji od razu założyli chlapacze. Auto mniej się brudzi, polecam. Pozdrawiam
hSzyba akcja wszystkim znana, czyli rączka rolety z Volvo. 15 min i po robocie. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
Szyba akcja wszystkim znana, czyli rączka rolety z Volvo. 15 min i po robocie.
Daje fotkę mojego bagażnika - organizer na "plecach" tylnej kanapy + siatka na dole