Klaudiusz: zawsze możesz dostać ostrzeżenie, jeśli tak bardzo go potrzebujesz

Zrób coś z tym autem, zmodyfikuj, usprawnij, popraw fabrykę, pokaż, że można, że się da - przyklasnę i będę kibicował. Pokaż, że może być szybsze, cichsze, lepiej się prowadzić, podłub coś, żeby mniej paliło, skoro Cię to boli. Jedź nim na koniec świata i przyślij zdjęcie, że Camry jest ekstra, bo zwiedziłeś fajne miejsca, a nie wszystkie warsztaty po drodze. A tu tylko lamenty, że drogi serwis, że Apple nie działa, że pali 5.5 a nie 4.8, że się lusterka nie składają albo nie ma jak podpiąć przyczepy, żeby cement na budowę przywieźć...
Dla mnie sens zakupu Camry jest taki, żeby jeździć Camry. Gdyby spełniała moje oczekiwania - byłbym pierwszym odbierającym. Białą, 040. Tak się złożyło, że nie jestem tu ani od wczoraj ani przez przypadek i odpowiadam przed Administracją za styl i formę tego działu.
Forum zostało założone dawno temu przez i dla miłośników/sympatyków marki. Takim chcę je widzieć i do takiego dążę. To nie jest forum założone przez księgowych dla przypadkowych ludzi, którym akurat leasing wyszedł korzystniej na Camry niż Insignię czy innego Superba, więc pomęczą się z nią 2-3 lata i kupią Mazdę 6 albo Passata. To nie są fani marki.