Autor Wątek: Jakie macie radyjko w samochodzie i jak zabezpieczacie przed  (Przeczytany 7449 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

atomek

• Gość
Jakie macie radyjko w samochodzie i jak zabezpieczacie przed
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Czerwca 2005, 18:18:10 »
też Pioneer i ściągam tylko panel :)

jacek1127

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Czerwca 2005, 18:31:07 »
Cytat: Carinka1.6
Ja mam jakieś JVC...

Ja tez mam JVC ;) sciagam panel, kiedys mialem kenwooda z obracana klapka ale mi rabneli :(

Wlodek

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 06 Czerwca 2005, 21:15:11 »
Stary Filip sciągam tylko panel. A radyjko dlatego stare że raz miałem gości na pokładzie i niestety nikt nie zareagował a parking był przy ogromnym wiezowcu

Offline Sterciu

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 06 Czerwca 2005, 21:43:20 »
Pionner i zawsze jak wysiadm na dłuzej i trace z oczu auto to razem z radiem  :)
Pozdrowionka  . :D

Duckling

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 06 Czerwca 2005, 22:04:43 »
Blaupunkt sciagam panel... ale rozgladam sie za zaslepka... aby piny od radia nie kusily...

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 06 Czerwca 2005, 23:53:39 »
Cytat: Kryspin
Panowie, mam nadziejęże nie czytają tego potencjalni "zainteresowani" naszymi radiami  
słuszna uwaga :)
Ja jak stoje w znanych miejscach to zabieram panelik a jak gdzies za osiedlem to już całe bebechy

Offline QwErTy256

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Lipca 2005, 02:18:43 »
Kiedys mialem stare powycierane radyjko i nie wyciagalem go w ogole.. przez 5 lat nikt sie na nie nie pokusil, teraz kupilem pioniera i wyciagam tylko panel... mam przykrecone delikatnie, bo jak ktos bedzie chcial je ukrasc to mi rozpieprzy wszystko lomem a i tak wyciagnie :P a chcialbym miec wtedy jak najmniejsze starty ;) na glosniki nie narzekam (tzn jesli chodzi o inne fabryczne) ale zamierzam dolozyc niedlugo piec i tube... no ale zobaczymy :)

wwtcka

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 21 Lipca 2005, 08:43:54 »
ja mam Kenwooda i też sciągam tylko panel

Offline McRancor

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 21 Lipca 2005, 13:18:06 »
JVC zabieram panel, ale zdarza mi sięzapomnieć o tym fakcie, najbardziej niezawodna metoda to parkować w "bezpiecznych" miejscach, chociaż kumplowi skroili radio na parkingu policyjnym, do dziś sięz nimi sądzi, a dawno to było..

topol

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 21 Lipca 2005, 15:39:51 »
Wychodzęz radiem.... :oops:

WaPa

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 24 Lipca 2005, 13:08:37 »
Witam Ja mam radyjko Pionner i zabieram tylko panel bo inaczej sięnie da. Poprzednio radio było w MAZDZIE 323 i było dobrze zabezpieczone. Otóż radio ma z tyłu taką wystającą śrubęi w Madzi po włożeniu radia przechodziła ta śruba przez taką blaszkęi zakręciłęna to nakrętkęi trzymało sięto wszystko solidnie. Pratycznie radia nie można było wyjąć. Niestety w CARINIE nie ma takiej blaszki i wyjęcie radia nie sprawia probllemu. Może ktoś ma jakiś pomysł jak dobrze zabezpieczyć radyjko w CARINIE. Pozdrawiam

rozapro

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 24 Lipca 2005, 14:06:36 »
Ja mam Panasonica (ponoc oryginalne radi do Cari?) niestety stary gruchot na kasety i nie wyglada zbyt zachecajaco - dla spokojnosci mimo wszystko wyciagam panel i chowam (a jakze!) do schowka przy skrzyni biegow zeby przypadkiem nie kusilo - i faktycznie (o ile dobrze pamietam - sorry ale nie widzialem sie z cari od 3 tyg) jest jakas czerwona migajaca diodka.

Jest jedna fajna rzecz w tym radyjku - wtyczka do podlaczania innego sprzetu np. odtwarzacza CD albo Ipoda (nie muisze uzywac kaset z glowica i kabelkiem) - i w ten sposob "obchodze" brak odtwarzacza cd czy mp3 w radyjku... co do jakosci dzwieku nie mam zadnych zastrzezen a uzywam zwyklych firmowych glosnikow - a ucho wydaje mi sie mam wyczulone.

Spro-ket

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 25 Lipca 2005, 02:20:26 »
Sony -
Nie ryzykuję- raz wymieniałem szybkęza 250 , a radiio uszkodzili i nie dali rady wyjąć.
Obecne w kieszeni - wyjmowane na chatę.
Inwestycja niewielka i spoko.

topol

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 25 Lipca 2005, 14:21:37 »
Ja bym łapy obcinał, po plasterku   :twisted:

qnaro

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 31 Lipca 2005, 10:33:10 »
Ja mam Beckera, i to radyjko już samo w sobie wygląda na tyle "nieciekawie" że jeszcze sięnikt nie dobrał do szybki aby je sobie zabrać.No i jest to na tyle niepopularna u nas marka że mało kto wie czy jest to coś warte ;-) Ofkoz panel zabieram,a wtedy wygląda jeszcze bardziej nieciekawie :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl